Gönderen Konu: Clascoterone  (Okunma sayısı 10484 defa)

ScaevolaS

• Jr. Member
  • **
Ynt: Clascoterone
« Yanıtla #90 : 20 Mart 2026, 20:09:05 »
5% olanı daha testleri bitmemiş bir ürün hemen kullanmak ne kadar mantıklı bilemedim faz3 çalışmaları tamamlandıktan sonra düşünülebilir
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 28 Mart 2026, 17:26:35 »
sordum 30 ml 24.000 TL dedi :( ve birde insanlar alıyor bunu instada story yapimislar bir sürü sipariş var clascoterone

Gerçekten clascoteronun %5 olduğunu düşünüyorsanız çok iyi niyetlisiniz. %0.5 koyar etkisi bu kadar der , dünyanın en ucuz malzemesi olan minoxidili bile malzemeden çalınıyor. Kaç defa bakanlık denetim yaptı %5 minoxlarda yüzde birin altında çıktı. Adamlar şunu diyor bakanlık 500 bin ceza kesiyor benim kazandığım 5 milyon . 4.5 milyon kar

Manifold

• manifold
  • Sr. Member
« Yanıtla #92 : 28 Mart 2026, 19:09:07 »
Gerçekten clascoteronun %5 olduğunu düşünüyorsanız çok iyi niyetlisiniz. %0.5 koyar etkisi bu kadar der , dünyanın en ucuz malzemesi olan minoxidili bile malzemeden çalınıyor. Kaç defa bakanlık denetim yaptı %5 minoxlarda yüzde birin altında çıktı. Adamlar şunu diyor bakanlık 500 bin ceza kesiyor benim kazandığım 5 milyon . 4.5 milyon kar
eczaneninde insanlari kandiricak hali yok ya.
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi %0,1 finansteride+adinesine+%1 cetirizine+kafein+l-arginin karışımı losyon, GHK-cu losyon.hergun2 saw Palmetto %45 yağ asidi tablet.hergun 1 magnezyum tablet.hergun 10 dk masaj.omega 3. Oral çörek otu yagi

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 28 Mart 2026, 19:12:10 »

Clascoterone etken madde. Eczaneler majistral kür olarak satıyor. Bir ilaç şirketi toplu satım yapmıyor.
Güvenilir bir eczaneden sorun yaşamazsınız. (Herkesin eczaneci bir akrabası, bir tanıdığı vardır genelde :))

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 29 Mart 2026, 15:15:21 »
eczaneninde insanlari kandiricak hali yok ya.

Zaten kandıran ya doktordur yada eczacı başka kim kandıracak.

Eren009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : Bugün, 00:45:13 »
Konuyu araştıran arkadaşlara soruyorum. Sizce bu clascoterone yaramıza kalıcı bir çözüm olacak mı? Mesela şimdi piyasaya çıktı kullanmaya başladık, hadi diyelim saçlar toparladı. Bir kaç sene sonra diyelimki herhangi bir sebepten bırakma durumunda olduk, sizce bizi nasıl bir senaryo bekliyor. Minoksidil gibi başlangıçtakinden daha kötü bir duruma götürür mü acaba?

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : Bugün, 03:03:07 »
Konuyu araştıran arkadaşlara soruyorum. Sizce bu clascoterone yaramıza kalıcı bir çözüm olacak mı? Mesela şimdi piyasaya çıktı kullanmaya başladık, hadi diyelim saçlar toparladı. Bir kaç sene sonra diyelimki herhangi bir sebepten bırakma durumunda olduk, sizce bizi nasıl bir senaryo bekliyor. Minoksidil gibi başlangıçtakinden daha kötü bir duruma götürür mü acaba?
Sadece mantık yürüterek söylüyorum, clascoterone dht yi yan etkisiz bir şekilde sadece saç köklerinde blokluyor. Eğer ilacı bırakırsak dht bloklanması durur ve dht saçı yine dökmeye başlar.
Sadece mantık yürüttüm. Belki sistem farklı işliyordur.

Facebook Twitter Instagram