Gönderen Konu: Saç ürünü geliştirmek istiyorum  (Okunma sayısı 148 defa)

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ürünü geliştirmek istiyorum
« : 08 Aralık 2025, 03:43:12 »
Arkadaşlar merhabalar burada birçok konu açtım bunların çoğu da gereksiz tartışmaya değmez konulardı bugün ise bir hayalimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ben eczacılık öğrencisiyim bu sene bir kozmetik firmasında çalıştım ve bir yazılım mühendisinin bu işi yaptığını gördüm bu işi yapması gerekenlerden biri olarak bunun hayalini kuruyorum
Bu süreç öyle kısa bir süreç olmayacak her şeyi düşünüp bu ürünü üretmek istiyorum
Tabi öyle bütün saçlarımı kurtaracak vs. Böyle düşünmemek lazim ama aklımda ciddi fikirler mevcut ve bunun peşinden koşacağım
Bu konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum tamamen topikal bir ürün hedefliyorum sizlerin fikirleri benim için çok önemli ufkumu açabilir bilmediğim bilgileri bana sağlayabilir çok bilgili insanların olduğunu biliyorum forumda.
Bilmem tutuptaAmerika bulamadı Çin bulamadı demeyin gereği yok insan hayal edebilmeli
Sizleri seviyorum saygılarımı sunuyor ve fikirlerinizi bekliyorum

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ürünü geliştirmek istiyorum
« Yanıtla #1 : 09 Aralık 2025, 13:17:00 »
yan etki profili minimum olan ilaçları topikal şeklinde geliştirsen ne güzel olur
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Aralık 2025, 21:54:20 »
Fikrinizi önemseyeceğim çalışmalarıma başladım sizlerinde fikirleri benim için çok önemli kökten çözüm üreteceğim diye bir düşüncem yok maksimum verim elde etmek istiyorum

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2025, 13:40:07 »
tamamen sıfırdan etken madde sentezleyebiliyomusun eğer yapabiliyorsan şöyle dermal papila 5 alfa redüktaz enzimini seçici olarak inhibe eden topikal bir losyon
sisteme hiç karışmayacak başka dokulardaki 5 alfa redüktaza engel olmayacak etkinliğini tek bir bölgede gösterecek bir kimyevi madde
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

Muzan Kibutsuji

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
    • Saç Forum
« Yanıtla #4 : 12 Aralık 2025, 02:15:52 »
saç ürünü derken etken maddeleri alıp kokteyl mi hazırlayacaksın? Eğer öyle ise hiç girme derim.

Facebook Twitter Instagram