Saç Ekimi Sonuçları
Sol şakak gerilemeye başlamış 30 a doğru nw3-4 arası yerlerde olursun geçmiş olsun. Bu arada başlık ne alaka kullandığın tedaviyi mi yazdın ?
evet kullandığım tedavi aslinda suanki norwood seviyemi sormuştum ilacı kullanamaya başlayalı beri gerileme olmadı umarım dediğiniz yalslara kadar koruyabilirkm saclari
ben aslında ironi yapmıştım. Saçın fırça gibi önceki hali nasıldı bilmiyorum veya tedaviyle mi bu hale geldi ama pek döküleceğe de benzemiyor kendi kendine kuruntu yapmışsın gibi geldi. O yaşlarda bende de vardı o takıntı ha döküldü ha dökülecek derken ne zamanki abuk sabuk şeyler sürmeye başladım kafama gerçekten dökülmeye başladı kendini gerçekleştiren kehanet diye bişey var hakikaten
. Valla 19 yaslarimdan itibaren sakaklar hafif açılmaya başladı bende dediğiniz gibi çok takıntı yaptım bir sürü sey araştırdım ve dutasteride kullanmaya başladım 8-8.5 ay oldu suana kadar saçlarımın eskisine göre çok daha gür olduğunu düşünüyorum
valla ben 31 yaşındayım saçımın belki yarısı gitmiştir öyle gözle görülür farkedilir derecede açıklık yok şükür ama ben bile cesaret edip başlayamıyorum bu yaşımda risk alıp. Helal olsun cesaret edip iyi kullanıyorsunuz öyle hormon baskılayıcı ilaçları ne diyim:) senin yerinde. Olsam kendi haline bırakırdım rahatsız edecek kadar dökülürse de 30 lu yaşlarda iyi bir yerde ektirirdim ki ben öyle yapmayı düşünüyorum. Belki ekimden sonra tavsiye edilirse finas kullanırım o da bir süreliğine doğru valla bu ilaçları kullanacaksan risklerini de goze alacaksın bende şuana kadar bir sorun yok tqbi bu olmayacağı anlamına gelmez umarım olmaz