Gönderen Konu: AHMET TOSUN - THE HAİR CLİNİC - 06.12.2025 - 5.000 GREFT  (Okunma sayısı 161 defa)

Faruk Alver

• Yeni üye
  • *
Herkese merhaba,
Uzun zamandır saç dökülmesi yaşayan biri olarak bunun insan psikolojisini ne kadar etkilediğini en iyi bilenlerdenim. Teknolojinin gelişmesi ve saç ekiminde gelinen nokta sayesinde artık daha emin adımlarla karar verebileceğimi hissettim. Fakat asıl zor olan, ekimi nerede yaptıracağıma karar vermekti.

Uzun araştırmalarım, bu forumdaki tarafsız ve gerçek yorumlar sayesinde Ahmet Tosun – The Hair Clinic ile tanıştım. Üstelik yakın bir arkadaşımın da aynı merkezde ekim yaptırdığını öğrenince kafamdaki soru işaretleri iyice azaldı. Görüşme sonrası günümüzü belirledik ve heyecanla beklemeye başladım.
“Acır mı, canım yanar mı?” gibi endişeler olmadı değil… Ama o kapıdan girip ekibin profesyonelliğini hissedince tüm tedirginliklerim kendiliğinden kayboldu.

Ahmet Bey’in sıcak karşılaması ve detaylı açıklamalarıyla birlikte saç ön çizgimizi birlikte belirledik. Kanal açımını bizzat kendisinin yapıyor olması da bana ayrıca güven verdi. İlk anestezi sırasında kısa süreli bir yanma hissi olsa da kesinlikle dayanılmayacak bir durum değil; 10-15 dakikalık bir süreç. Sonrasında her şey çok rahat ve sorunsuz ilerledi. Zaten Ahmet Bey’in sık sık söylediği o cümle, ekibin felsefesini çok güzel özetliyor:
“Sizin mutluluğunuz, bizim başarımızdır.”

Elbette sadece Ahmet Bey’i anmak yetmez; bu başarıda büyük payı olan harika bir ekip var. Ekimden önce ve sonra her ihtiyacım olduğunda Malika hanıma,
Greft toplama aşamasında yer alan Sümeyye Hanım, Aleyna Hanım ve Beyza Hanıma;
Ekim sürecinde yine başta Beyza Hanım, Aleyna Hanım ve ismini hatırlayamadığım için kendisinden şimdiden özür dilediğim hanımefendiye;
Tansiyon, serum gibi tüm ihtiyaçları titizlikle takip eden Ebru Hanıma
ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Gerçekten işinin ehli, disiplinli ve güler yüzlü bir ekipti.

İşlem saat 08:30 – 09:00 civarında başladı, öğlen 20 dakikalık kısa bir yemek molası verildi ve ekim yaklaşık 16:30 gibi tamamlandı.

Sürecin henüz başındayım; sonuç ne olur bilemem ama umudum güzel olması, hatta beklentimin üzerine çıkması. Saç dökülmesinin insanda yarattığı özgüven kaybını yaşamış biri olarak şunu söylemek isterim:
Bu merkezde sadece saç ekimi yapılmıyor, aynı zamanda aynaya baktığınızda yeniden bir tebessüm ekiliyor.

Kimse endişe etmesin; aklında soru olan herkesin Ahmet Bey’le görüşmesini özellikle tavsiye ederim.
Ekim yaptıran, yaptırmayı düşünen tüm arkadaşlarımın sonucunun da umduklarından çok daha iyi olmasını diliyorum.

Son olarak, Ahmet Bey’e ve başta Beyza Hanım olmak üzere tüm ekibe bir kez daha gönülden teşekkür ederim.

yusufff.1990

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: AHMET TOSUN - THE HAİR CLİNİC - 06.12.2025 - 5.000 GREFT
« Yanıtla #1 : 11 Aralık 2025, 14:12:26 »
Hayırlı olsun ekimin Hocam. Bende aynı klinikte yaptırdım işlemimi. Yıkama sonrası görüntü nasıl acaba?

Faruk Alver

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 11 Aralık 2025, 16:55:27 »
Teşekkür ederim hocam, dizede hayırlı olsun inşallah beklediğimizden daha güzel olur. Fazlaca ödem oluşmuştu şuan 6. Günümdeyim ilk yıkama sonrasını da paylaşıyorum.

Musti2984

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Aralık 2025, 15:04:36 »
Hayırlı olsun reis. Ahmet hocam elinden geleni yapmış. Planlama çok güzel. Güzel bir planlama olmuş. 2 gün farkla yaptırmışız işlemimizi

Faruk Alver

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 12 Aralık 2025, 15:18:30 »
Eyvallah hocam sizede hayırlı olsun, aynen Ahmet hoca en az bizim kadar istiyor iyi olmasını çok sağolsun.

ankara24

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Aralık 2025, 15:40:04 »
Hayırlı olsun ekimin hacı. Güzel bir planlama olmuş. Şu an hepimiz için bekleme zamanı :)

Faruk Alver

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 12 Aralık 2025, 17:53:41 »
Teşekkür ederim hocam, sizlerede hayırlı olsun, inşallah beklediğimizden daha güzel olur hepimizin ki.

Facebook Twitter Instagram