Gönderen Konu: Klinik/Doktor Seçme Kriterleri ve Araştırma Tavsiyeleri  (Okunma sayısı 56 defa)

zinedine zidane

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar, ilk kez konu açıyorum umarım doğru bölümü seçmişimdir. Bir süredir saç ekimi kliniklerini araştırıyor, listeliyor ve inceliyorum. Ancak hepsi için birçok olumlu ve olumsuz görmekle beraber genel olarak olumlu olarak değerlendirilen doktor listem epey uzadı. Bekir Bek, Kaan Pekiner, Serkan Aygın, Koray Erdoğan, Ozlem Bicer ve daha nicesi..

Genel olarak forumdakilerin direkt şuna git diye bir yönlendirmesi olmadığını biliyorum. Fakat seçimimi lokasyon, bütçe vs dışında hangi kriterlere göre yapmamı ve özellikle hangi kanalda neleri inceleyip araştırmam gerektiği konusunda destek olursanız çok sevinirim. Benim için güzel bir girizgah olacaktır.

alfonzomontana

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Klinik/Doktor Seçme Kriterleri ve Araştırma Tavsiyeleri
« Yanıtla #1 : 11 Aralık 2025, 21:23:10 »
Kendi saçlarındaki dökülmeler ile mevcut ekim sonuçlarını kıyasla doğru kararı ver. Bazı Ekim merkezleri bomboş alanda harika işler çıkartıyor, kimisi şakaklarda kimisi aralara girerek güzel sonuçlar elde ediyor.
 Saçının ve donörünün fotoğrafını atarsan herkes yardımcı olur.
Sana git şurada ektir deyip vebal alamasak da  kasapları söyleriz. Hasan AKIL’dan, Serdar GÖRKEM’den, İlhan SERDAROĞLU’ndan Atilla KAYA’dan uzak dur diyebiliriz.
Bir ev araba parası yakabilirim fin kullanırım memelerim büyüse de alt takımla küssem de sorun olmaz Angarada troların takıldığı lokasyona taşınacağım büzzzüğü patlatmaya meyilim var ekimim patlasa da bana koymaz dersen tek bir yer tavsiye edebiliriz ama çok tepki çekeriz…
Vitamin kapsüllerinde yüzmek istiyorum diyorsan tek bir kadını tavsiye edebiliriz.
Sen kafanda bir liste oluştur “biz o başarılı bir ekimci değerlendirmelisin” diyebiliriz.. (:

zinedine zidane

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Aralık 2025, 22:31:59 »
hocam öncelikle yanıtın için teşekkürler. Fotoğraf işini çözeyim iletirim bu konudan. Ama genel itibariyle NW3 vertex gibi donor alanı da 1-2 doktora gittim ortalama üstü yorumu yaptılar.

Yazdığın kasaplardan birkaçı listedeydi maalesef :) fin ilaç vs kullanma niyetim yok dengeleri bozmayalım. Zaten detaylı anlatmışsın sonuçlarını :) Bahsettiğin yeri bilmiyorum ama Ankara'da Pekiner, Bek, HLC, Sahin Celik dışında kimse yok listede. Bunlardan biriyse bilelim de gitmeyelim :D

İstanbulu da ekleyince klinik sayısı 15lere ulaşıyor ama bakalım elicez bi şekilde. Listeyi toparlar biraz bütçeye göre filtreler iletirim o halde.

alfonzomontana

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2025, 23:23:51 »
Pekiner’in çok fazla paylaşımı yok forumda. Bekir BEK, Şahin ÇELİK başarılı ekimcilerden zaten incelersen görürsün.İki ekimimi de 5 yıl arayla Şahin ÇELİK’e yaptırdım ben çünkü bu isimlerin salt başarısı var. Ya saçım çıktı ama acaba finden mi vitaminlerden mi bilmiyorum bıraksam ne olur? gibi kaygıların olmaz.
Açıklığını paylaşsaydın daha net yorumlardık. Daha nice ekim merkezleri var Medeks, ERC, Ahmet TOSUN, Esma-Serkan TETİK gibi.
Açıklığın fazlaysa MEDEKS’i de listeye ekleyebilirsin.

Facebook Twitter Instagram