Gönderen Konu: Acnelyse,Tretinoin vb vb(anti aging)  (Okunma sayısı 96 defa)

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Acnelyse,Tretinoin vb vb(anti aging)
« : 12 Aralık 2025, 23:49:32 »
arkadaşlar cilt gençleştirmesi bilim dünyasında kanıtlamış olmasıyla beraber
2-3 gün önce anti aging olarak kullanmaya başladım sandwich methoduyla
şuanda 25 yaşındayım, 16-17 yaşımdaki cildime dönmeyi hedefliyorum bakalım ne kadar etkili olacak
redditte sonuçları gördüm inanamadım 5 ay kullanıpta 10 yaş gençleşen 40 yaşındaki ablalar mı dersin

güneş bizi en çok yaşlandıran unsurmuş uv ışınları ciltteki yaşlanmanın %70 ini geri kalan faktörlerde %30 unu oluşturuyormuş

dejavuu86

• Sr. Member
Ynt: Acnelyse,Tretinoin vb vb(anti aging)
« Yanıtla #1 : 13 Aralık 2025, 00:47:27 »
Dikkatli kullan ama retinol hem çok etkili hem de çok tehlikeli bir şeydir en düşük dozdan başla haftada 2 gün olarak başla  sonra cildinin durumuna göre artırabilirsin ve güneş kremini hergun kullanmisin yaz kış  bende kullanmaya düşündüm ama cesaret edemedim  güneş kremi kullanmayı çok sevmiyorum ve bu retinol kullanıyorsan güneş kremi şart ve dozu önemli cildi kurutur ve tahriş eder fazlası  yinede güzel bir anti-aging tedavisidir . Kullan gelişmeleri yazarsın buraya

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Aralık 2025, 00:55:30 »
Dikkatli kullan ama retinol hem çok etkili hem de çok tehlikeli bir şeydir en düşük dozdan başla haftada 2 gün olarak başla  sonra cildinin durumuna göre artırabilirsin ve güneş kremini hergun kullanmisin yaz kış  bende kullanmaya düşündüm ama cesaret edemedim  güneş kremi kullanmayı çok sevmiyorum ve bu retinol kullanıyorsan güneş kremi şart ve dozu önemli cildi kurutur ve tahriş eder fazlası  yinede güzel bir anti-aging tedavisidir . Kullan gelişmeleri yazarsın buraya
kimileri kimyasal yanık yapıyor yazmıştıda çok kâle alamadım açıkçası, bir bezelye tanesinde, geceleri tercihen
yüz temizleyici>nemlendirici>tretinoin>nemlendirici şeklinde uygulamayla sabahları yüz temizleyici + spf 50 güneş kremiyle uygulamadayım %0,025 dozajda

yazın kullanmayı düşünmüyorum tehlike arz ediyor
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2025, 01:09:10 »
kimileri kimyasal yanık yapıyor yazmıştıda çok kâle alamadım açıkçası, bir bezelye tanesinde, geceleri tercihen
yüz temizleyici>nemlendirici>tretinoin>nemlendirici şeklinde uygulamayla sabahları yüz temizleyici + spf 50 güneş kremiyle uygulamadayım %0,025 dozajda

yazın kullanmayı düşünmüyorum tehlike arz ediyor
acnelys krem mi aldın ? Zaten uygun bir şekilde kullanıyorsun bu şekilde bir yan etki olacağını düşünmüyorum kullan bakalım iyi gelişmeler olursa bende başlarım  :)

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Aralık 2025, 22:53:02 »
acnelys krem mi aldın ? Zaten uygun bir şekilde kullanıyorsun bu şekilde bir yan etki olacağını düşünmüyorum kullan bakalım iyi gelişmeler olursa bende başlarım  :)
bugün cildimde biraz  yanma oldu üzerine hemen nemlendirici sürdüm, azar azar kullanmak demekki birşeye başlamadan önce en güvenli yolmuş, cildimi adapte ettikten sonra yükseltmeyi planlıyorum şimdiden göz altı morluklarım, cilt kırışıklıklarım azaldı, asıl önlem yazın güneş geldiğinde güneş kremi sürmek, yaşlanmayı bu şekilde önleyebilirim
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

Facebook Twitter Instagram