Öncelikle herkese merhaba
İlk saç ektirme işleminde çok büyük SORUNLAR yaşamış birisi olarak grupta herkesin bu paylaşımından faydalanıp merdivenaltı yerlere yaptırmaması için konuyu devam ettirmiştim. Şimdiyse beş yıl sonra tekrardan cesaretimi toplayıp büyük araştırmalar sonucunda Cüneyt Hoca’ya dün itibari ile saç ekimiimi gerçekleştirdim.
Kendisi ve ekibi daha önce yaşadığım travmatik durumdan dolayı benimle ekstra ilgilendiler bütün süreci doğru bir şekilde planlayıp işlemi yaptılar.
Cüneyt hoca ve ekibi bu konuda gerçekten yaklaşım olarak sürecin nasıl ilerleyici konusunda çok net ve ikna edici ifadelerde anlatıyorlar o yüzden kendilerini buradan bir kere daha teşekkür ediyorum benim gibi çok zor bir hastayla tedavi etme sürecinde ellerinden gelen özeni gösterdikleri için şimdi size birinci gün fotoğraflarını atacağım yıkamadan sonra çekilen fotoğrafları atacağım ve arkasından benim özelim de hiperbarik tedavi yöntemi yapılmasını söylemişti o tedaviye de bugün itibari ile başlıyorum umarım artık daha önce yaşadığım sürecin çok çok önünde güzel 1 Ekim süreci yaşarım toplamda 4000 greft ekildi bunlarla ilgili olan açıklamayı da bana ilettikleri zaman ben de size ileteceğim