Gönderen Konu: 18 Aralık Cüneyt Coşkun 4000 greft  (Okunma sayısı 61 defa)

Guzel_gunler_gorecegiz

• Sr. Member
18 Aralık Cüneyt Coşkun 4000 greft
« : Bugün, 12:01:15 »
Öncelikle herkese merhaba
İlk saç ektirme işleminde çok büyük SORUNLAR yaşamış birisi olarak grupta herkesin bu paylaşımından faydalanıp merdivenaltı yerlere yaptırmaması için konuyu devam ettirmiştim. Şimdiyse beş yıl sonra tekrardan cesaretimi toplayıp büyük araştırmalar sonucunda Cüneyt Hoca’ya dün itibari ile saç ekimiimi gerçekleştirdim.
Kendisi ve ekibi daha önce yaşadığım travmatik durumdan dolayı benimle ekstra ilgilendiler bütün süreci doğru bir şekilde planlayıp işlemi yaptılar.

Cüneyt hoca ve ekibi bu konuda gerçekten yaklaşım olarak sürecin nasıl ilerleyici konusunda çok net ve ikna edici ifadelerde anlatıyorlar o yüzden kendilerini buradan bir kere daha teşekkür ediyorum benim gibi çok zor bir hastayla tedavi etme sürecinde ellerinden gelen özeni gösterdikleri için şimdi size birinci gün fotoğraflarını atacağım yıkamadan sonra çekilen fotoğrafları atacağım ve arkasından benim özelim de hiperbarik tedavi yöntemi yapılmasını söylemişti o tedaviye de bugün itibari ile başlıyorum umarım artık daha önce yaşadığım sürecin çok çok önünde güzel 1 Ekim süreci yaşarım toplamda 4000 greft ekildi bunlarla ilgili olan açıklamayı da bana ilettikleri zaman ben de size ileteceğim

Guzel_gunler_gorecegiz

• Sr. Member
Ynt: 18 Aralık Cüneyt Coşkun 4000 greft
« Yanıtla #1 : Bugün, 12:04:58 »
İlk Ekim tamamlandıktan sonraki fotoğraflar

Bugün ise bandajlar alındı.
İlk yıkama ve ve lazer tedavisi yapıldı.
Şuan hiperbarik tedavi süreci yapılıyor .
Gün gün ekleme yapacağım fotoğrafları

İlk yaptırdığım ekimin arasında dağlar kadar fark var.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13330.0

“İlk ekimim nekroz oldu . Bu ekim patladı.. patlamış olmasına rağmen 1 yıl boyunca paylaşıma devam edip ekimimin nekadar patladığını ne kadar alandan nasıl çıkış olacağını beraber göreceğiz. Umarım ikinci ekimimde patlamaz”

ektirmek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : Bugün, 12:25:02 »
Ilgiyle takip edecegim, benim durumda buna benzer diyebiliriz.

Guzel_gunler_gorecegiz

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : Bugün, 14:57:16 »
Ilgiyle takip edecegim, benim durumda buna benzer diyebiliriz.

Ektirdiniz mi peki ?

Şuan her şey yolunda hiperbarik tedaviyi de aldım.

“İlk ekimim nekroz oldu . Bu ekim patladı.. patlamış olmasına rağmen 1 yıl boyunca paylaşıma devam edip ekimimin nekadar patladığını ne kadar alandan nasıl çıkış olacağını beraber göreceğiz. Umarım ikinci ekimimde patlamaz”

FnrK

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : Bugün, 17:04:50 »
Ektirdiniz mi peki ?

Şuan her şey yolunda hiperbarik tedaviyi de aldım.

Saç ekiminizin hayırlı olmasını diliyorum. Öncelikle hem eski süreç hemde şimdiki operasyon sonrası için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Eski konunuza da yazdım buraya da yazıyorum. Tekrar ekim yaptırmak için göstermiş olduğunuz cesaretten dolayı kutlarım.
Burda reklam olsun diye söylemiyorum gerçekten Cüneyt hocaya bende ekim yaptırdım ve çok samimi bulduğum için söylüyorum ki çok doğru bir yerde çok doğru bir planlama ile saç ekimi gerçekleştirdiniz.
Umarım bundan sonrası sizin için dilediğiniz gibi olur. Son olarak DHI ile yapıldığı için FUE ye göre ilk 10 günlük sürecin daha kolay geçeceğini fark edeceksiniz.
Her şey gönlünüzce olsun. Konunun sıkı takipçisiyim.
  • Ekim Tarihi: 10.12.2022
  • Ekim Merkezi ismi The Hair Clinicc-Ahmet Tosuın)
  • Greft Miktarı 5600
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4, Mossi London şampuan, Mossi London Vitamin

Guzel_gunler_gorecegiz

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : Bugün, 17:41:29 »
Saç ekiminizin hayırlı olmasını diliyorum. Öncelikle hem eski süreç hemde şimdiki operasyon sonrası için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Eski konunuza da yazdım buraya da yazıyorum. Tekrar ekim yaptırmak için göstermiş olduğunuz cesaretten dolayı kutlarım.
Burda reklam olsun diye söylemiyorum gerçekten Cüneyt hocaya bende ekim yaptırdım ve çok samimi bulduğum için söylüyorum ki çok doğru bir yerde çok doğru bir planlama ile saç ekimi gerçekleştirdiniz.
Umarım bundan sonrası sizin için dilediğiniz gibi olur. Son olarak DHI ile yapıldığı için FUE ye göre ilk 10 günlük sürecin daha kolay geçeceğini fark edeceksiniz.
Her şey gönlünüzce olsun. Konunun sıkı takipçisiyim.

Çok teşekkür ederim her şey çok güzel olacak çünkü bunun için gerekli güveni verdi sağ olsun Cüneyt hoca ekimin  her anında yanımdaydı ve sonrasında da takibini yapmaya devam ediyor

Facebook Twitter Instagram