Gönderen Konu: Finastrid+dermoroller+biberiye serum başladım  (Okunma sayısı 3443 defa)

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finastrid+dermoroller+biberiye serum başladım
« Yanıtla #15 : 02 Nisan 2026, 00:01:13 »
Hocam finasteride işe yarıyor değil işi bitirmiş resmen. Ve daha gelişimler devam edecektir.
Finasteride'in verteks'de ne kadar etkili olduğunu bir kez daha canlı görmüş olduk. Helal olsun.

Minyatür saç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 02 Nisan 2026, 01:11:45 »
Hocam finasteride işe yarıyor değil işi bitirmiş resmen. Ve daha gelişimler devam edecektir.
Finasteride'in verteks'de ne kadar etkili olduğunu bir kez daha canlı görmüş olduk. Helal olsun.
Valla bu kadarı bile benim psikolojimi düzeltmeye yetti valla ölene kadarda kullanmayı düşünüyorum yan etki yok olsada çok takmıyorum hiç etkilemiyor kel kalmaktan iyidir yaşım 31 zaten çok şükür çocuklarda var inşallah daha çok gelişim devam eder

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Nisan 2026, 11:47:06 »
Fin ile ilgili en büyük çekincelerden birisi sperm kalite düşüşü çocuk sahibi olmak için ama bu senin için sorun değil. 1 1 bucuk yıl full ilaçla gelebileceğin max yere gel sonra güzel bir ekim ile işi bitir.

myrebel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 02 Nisan 2026, 13:30:27 »
hocam tedaviniz çok başarılı hiç bozmayın. bende kasımda başladım tedaviye ama sizin kadar başarı saglayamadım. Kaç yaşındasınız ve finasteridi hergün mü kullanıyorsunuz ? minoxdil kullanıyorum bende günde 1 defa ama oda bende hiçbir zaman çok etkili olmadı. Procapil hakkında düşünceleriniz nedir hangı markayı kullanıyorsunuz nerden alıyorsunuz. fayda sağlıyormu tavsıye edermısınız ?

okan tanın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 03 Nisan 2026, 12:59:15 »
Derma roller ı ayda 2 kez den fazla önermiyorum.

Finhasteride etkisi için 6 ay en az kullanım gerekir ve yan etki gelişmezse uzun süre kullanımınız gerekir. 6-8 aydan çnce sonuç beklemeyin.

Dr.Okan

Minyatür saç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 03 Nisan 2026, 23:00:59 »
Fin ile ilgili en büyük çekincelerden birisi sperm kalite düşüşü çocuk sahibi olmak için ama bu senin için sorun değil. 1 1 bucuk yıl full ilaçla gelebileceğin max yere gel sonra güzel bir ekim ile işi bitir.
Eğer 1 yıla daha kalınlaşıp canlanırsa Ekim düşünmüyorum bile ama hayırlısı inşallah

Minyatür saç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 03 Nisan 2026, 23:04:52 »
hocam tedaviniz çok başarılı hiç bozmayın. bende kasımda başladım tedaviye ama sizin kadar başarı saglayamadım. Kaç yaşındasınız ve finasteridi hergün mü kullanıyorsunuz ? minoxdil kullanıyorum bende günde 1 defa ama oda bende hiçbir zaman çok etkili olmadı. Procapil hakkında düşünceleriniz nedir hangı markayı kullanıyorsunuz nerden alıyorsunuz. fayda sağlıyormu tavsıye edermısınız ?
Hergün düzenli aynı saatte alıyorum hocam ama etkileri daha 1 yılda anca gözüküyor benim verteks açılıyordu orda daha çok işe yaradığını doktor söyledi dediği gibi bende kalınlaşma başladı yeni çıkış yok ama kalınlaşma olduğu için dolu gözüküyor inşallah dökülen minyatürlerin yerine yenileri çıkar .Yaşım 31 hocam cosmed marka procapil kullanıyorum 3 aydırda minoxil asla kullanmam geçici saç çıkarıyor zaten durulama ve yağlı gözükmüyor sıkıp çıkıyorum derma roller hafta 1 yapıyorum faydasını bilmiyorum sadece destekliyor gibi

Minyatür saç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 03 Nisan 2026, 23:07:27 »
Derma roller ı ayda 2 kez den fazla önermiyorum.

Finhasteride etkisi için 6 ay en az kullanım gerekir ve yan etki gelişmezse uzun süre kullanımınız gerekir. 6-8 aydan çnce sonuç beklemeyin.

Dr.Okan
Zaten derma yaptıktan sonra procopil sıkınca elime o kadar çok saç geliyorki hocam haftada 1 yapıyorum dermatoller
Çok şükür yan etki yok ölene kadar kullanmayı düşünüyorum hocam 4 ayda bile saçlar canlandı ölü görüntüsünü aldı ama dökülen minyatürler yerine çıkış yok daha bakalım 1 yıl dolunca yine resim yükleyeceğim inşallah herkeste fayda gösterir yan etki yapmaz gençler için sıkıntı sadece bu ilaç

Minyatür saç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 03 Nisan 2026, 23:09:25 »
Hakan hocayla görüştüm ilaç tavsiye etti Ekim gerekli olmaz dedi dediği gibi ilaçları kullanıyorum 1 sene sona yine resim atacağım bakalım ne olacak herkese bilgilensin diye resimleri yükleyecem çok fazla önce sonrası resim yok ben yapacağım

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 03 Nisan 2026, 23:15:51 »
Düşünsene ayda 1350 liraya sonsuza kadar saçını kurtarma şansın var (herkes için geçerli değil elbette). Bedava. Çoğu kişi de bilmiyor. Hatta 1/4 proscar kullanırsan 400 liralara geliyor. Bana garip geliyor göz göre göre kel kalmak. Yan etki görürsen bırakırsın :D

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 04 Nisan 2026, 00:43:35 »
Düşünsene ayda 1350 liraya sonsuza kadar saçını kurtarma şansın var (herkes için geçerli değil elbette). Bedava. Çoğu kişi de bilmiyor. Hatta 1/4 proscar kullanırsan 400 liralara geliyor. Bana garip geliyor göz göre göre kel kalmak. Yan etki görürsen bırakırsın :D
lokal dutasterid kullanıyosun, haftada 1 doz hiç uğraşmadan, sisteminede girmiyor dalton ağırlığı çok yüksek saçlı deride sürekli birikiyor molekül, dht baskılanıyor saç derisinde birsürü 5ar enzimi var çok güçlü bloklanıyor redditte dht düşüşleri %5 ile %10 arasında genelde ama yanlış dozlayanların %70 lere çıkıyor
Ben yoruldum hayat, gelme

Minyatür saç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 04 Nisan 2026, 01:38:38 »
lokal dutasterid kullanıyosun, haftada 1 doz hiç uğraşmadan, sisteminede girmiyor dalton ağırlığı çok yüksek saçlı deride sürekli birikiyor molekül, dht baskılanıyor saç derisinde birsürü 5ar enzimi var çok güçlü bloklanıyor redditte dht düşüşleri %5 ile %10 arasında genelde ama yanlış dozlayanların %70 lere çıkıyor
Onu bulup ayarlatıp yapmak çok zor iş gibi

Minyatür saç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 04 Nisan 2026, 01:39:43 »
Valla aynen kesin çözüm tedavisi çıkana kadar devam kanka 😀

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 05 Nisan 2026, 02:55:12 »
Onu bulup ayarlatıp yapmak çok zor iş gibi
etanolde çözünme kapasitesi yüksek taşıyıcı propilen glikol azda seyreltici saf su al sana loka dutasterid. Yada hiç uğraşma minoxidile avodart kapsül sık direk çözünür zaten
Ben yoruldum hayat, gelme

Minyatür saç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 05 Nisan 2026, 13:34:49 »
etanolde çözünme kapasitesi yüksek taşıyıcı propilen glikol azda seyreltici saf su al sana loka dutasterid. Yada hiç uğraşma minoxidile avodart kapsül sık direk çözünür zaten
Kullanıyormusun sen faydası var mu

Facebook Twitter Instagram