Gönderen Konu: Dr Hakan Clinic / 3450 Greft / Yaş 27 / 15.12.2025  (Okunma sayısı 86 defa)

romantik_haydut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, bu forumu saç ekimi hakkında çok yararlı buluyorum. Sürecimi şeffafça paylaşarak hem benzer yolda olanlara fayda sağlamak hem de sizlerin yorumlarından öğrenmek istiyorum.

Öncelikle, aslında iş yerinden bir arkadaşımla aynı zamanda yaptırmayı planlıyorduk. Benim planlarım nedeniyle birkaç ay sonradan oldum. Hem arkadaşıma hem bana, klinikle temasa geçtiğimiz ilk andan itibaren çok titiz ve dürüstçe ilgilendiler. Bütün ekip hem bana hem arkadaşıma çok yardımcı oldular.

Tek husus, ana klinikte bir tadilat olduğu için beni doktorun bir tanıdığı, yakın arkadaşının kliniğinde ekime almaları oldu. Fakat bunu bana ekim günü olan pazartesi için, cumartesi günü ufak bir mesajla söylediler. Zaten hassas bir konuyken, ufak bir telefonla aranıp açıklama yapılabilirdi. O konuda son dakika değişikliği beni huzursuz etti.

Buna rağmen diğer mekân gayet temiz, düzenli ve canlıydı. Ekip aynıydı ve her konuda yardımcı oldular. Ellerine sağlık. Bütün ekibe her konuda tekrardan teşekkür ederim.

Saç ekimi, kök hücre tedavisi ve ilk PRP uygulaması ekim günü olan 15.12.2025 tarihinde gerçekleşti.
Pakete dahil 3 PRP uygulaması daha var, zamanla onları da alacağım. Gelişmeleri paylaşırım.

İlerleyen dönemlerde 1., 3. ve 6. ay güncellemelerini de düzenli olarak eklemeye gayret edeceğim.

Burada sormak istediğim bir konu daha var. Doktor tavsiyesiyle Proscar (finasterid) 1/4 tablet, pazartesi, çarşamba, cuma şeklinde, haftada 3/4 tablet olarak önerildi. Henüz başlamadım. Faydalarını biliyorum fakat yan etkileri hakkında endişelerim var. Bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

romantik_haydut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Clinic / 3450 Greft / Yaş 27 / 15.12.2025
« Yanıtla #1 : Bugün, 10:22:30 »
Burada da kabuklanma ve kabuk yıkama sonrası 10. gün update.

Mr.Wayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Clinic / 3450 Greft / Yaş 27 / 15.12.2025
« Yanıtla #2 : Bugün, 10:24:59 »
hayırlı olsun dostum, takibe alıyorum.
  • Ekim Tarihi: 22 Eylül 2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Hakan Clinic
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 32

Facebook Twitter Instagram