Gönderen Konu: Propecia sonsuza kadar kullanacak mıyım  (Okunma sayısı 104 defa)

Zugos

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Propecia sonsuza kadar kullanacak mıyım
« : 30 Aralık 2025, 12:45:57 »
Herkese selamlar dostlar. 25 yaşındayım.
Yakın zamanda ekim yaptırmayı düşünüyorum iki yerle daha görüşeceğim ve bir süredir araştırıyorum.
Mevcut saçlarım zayıf olduğu için 11 aralıkta propecia ya başladım. (19 gün oldu) Mevcut saçlarımın az da olsa kuvvet kazandığını düşünüyorum. Ancak şöyle bir problemim var. Ben biliyorum ki mevcut saçlarım propecia kullanmasam ilgilenmesem vs dökülecek. Ekim yaptırmak için de beklemek istemiyorum zaten çok az saçım kaldı. Fotoğrafını ekleyeceğim. Ama yine de ektirdikten sonra senelerce propecia, vitamin takviyesi, finasterid vs kullanmam gerekecek mi? Yoksa bu takviyeler ve bakımlar 8 10 aylık bir süreç için mi geçerli?

Zugos

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Propecia sonsuza kadar kullanacak mıyım
« Yanıtla #1 : Bugün, 02:26:13 »
Bu forumda yanıt almada çok zorlanıyorum açıkçası, yardıma çok ihtiyacım olduğu bi süreçteyim üstelik

jamesblond

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : Bugün, 02:58:18 »
Bu forumda yanıt almada çok zorlanıyorum açıkçası, yardıma çok ihtiyacım olduğu bi süreçteyim üstelik
Sadece Ekimden önce kullanırsanız ekimin başarısını etkiler, ama ilerisi için tabii kullanmanız gerekecek, yaş olarak dhtnin biraz daha etkisi azalan yaşa gelene veya siz artık en azından bu yaştan sonra saçsızlık sorun olmaz diyene kadar kullanırsınız

Zugos

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : Bugün, 06:56:50 »
Anladım hocam teşekkürler

Facebook Twitter Instagram