Gönderen Konu: sizce nerede saç ektirmeliyim?  (Okunma sayısı 13 defa)

visual

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
sizce nerede saç ektirmeliyim?
« : Bugün, 00:03:27 »
17 yaşından beri saçlarım dökülüyor, engellemek için pek bir şey yapmadım. Şu an çok seyrek kaldı ve artık saç ektirmek istiyorum, bazı kliniklerle görüşüyorum ama sizinde önerilerinizi almak isterim.
(genetik dökülme babam ve amcalarımın hepsi kel)
saçlarım ince telli

finasterid ve xpecia ile desteklemeyi düşünüyorum.

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: sizce nerede saç ektirmeliyim?
« Yanıtla #1 : Bugün, 01:24:03 »
Kardeş öncelikle geçmiş olsun yaşadığın psikoljiyi az çok biliriim genç yaşta saçların sürekli dökülmesi sıkıntı. Dikkat etmen gereken şey açıklık fazla kafanda. Donor bölgedeki greftleri zayi etmeden güzelce ekecek bir klinik seçmen lazım. Sana tavsiyem üzülmemek için 1 yıl forumda saç ekimlerini takip et 3-4 klinik belirle görüşmeye git.

visual

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: sizce nerede saç ektirmeliyim?
« Yanıtla #2 : Bugün, 01:32:46 »
Teşekkür ederim. 25 yaşından sonra artan stress ile daha fazla dökülmeler yaşandı.

izmirde yaşadığım için burada kendini kanıtlamış tek klinik ulusan klinik gibi duruyor ama onlarında işlem süreleri 12-14 saat arası değişiyormuş ve paket olarak satış yaptıkları için kafam biraz karıştı... 12-14 saatlik bir işlemde işlemi yapanların performanslarında düşüş aynı özveri ile işlemi gerçekleştiremeyeceklerinden korkuyorum ve diğer bir korkumda greftlerin uzun süre beklemesi ve fire vermem... İstanbuldan birkaç clinic ile görüşüyorum, bugün dr.hakan clinic, asuman hair ve ahmet tosun clinice yazdım. Umarım iyi bir sonuç alabilirim.

Öneriniz için teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram