Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun hocam selam olsun memleketim sivasa 😍ekiminiz temiz ve sık gözüküyor gelişimi daha iyi takip edebilmek amaçlı ekim öncesi fotoğraflarını ekleyebilir misiniz
Kendi saclarinizla beraber ekilen saçlar mükemmel kapatıcilik sağlar.planlama çok iyi.
Merhaba hemşehrim,Ben de ektirmek istiyorum ama ekimden sonra çok gidip gelmek (yıkama, kabul dökme, prp,vb.) gerekir diye biraz üşeniyorum.Siz nasıl yaptınız?
Ben iki gün otelde kaldım 5600 lira otele para verdim metro sayesinde giderken para vermedim Şahin hocanın olduğu yere Ama otel yarım saat uzak olduğu için taksiye 750 tl para verdim iki gün sonra yıkamaya gittim 770 tl para verdim Ekim yerine gitmek işin.orda ilk yıkama yapıldı . İşlemler bitti sivasa dönmek için Hızlı trene gitmek için yine taksi tuttuk 770 tl tuttu.. hızlı trene para verdik ben ablamla gittim 1400 tl Sivas gidiş için para ödedik 1 hafta dinlendim kabuklarımı kendim döktüm zor olmadı videolu anlatım var çok zor değil kabuk dökmek.. Ergin bey zaten bilgilendiriyo. Prp yaptırırsın hızlı tren var hocam 2.5 saatte ankaradasın.. sivasdada prp yapılıyor medicana yapıyor o da 3,5 bin tl prp parası diye biliyorum ben öyle yapacağım ilk 3 ay Sivas'da prp yaptıracağım sonra 4üncü ayda kontrole giderim birde Ankara'da yaptırırım. Orda da 1 prp bedava diye biliyorum. Otelde akşam yemeği yoktu mecburen köfte ekmek aldık 200 tl para verdik toplamda 400 tl.. Çankaya baya pahalı biryer.
Prp ye takılmayın..prp yara iyileşmesine faydalı .saç için ise para tuzağı.Ekim doğru dürüst yapıldıysa yüzde 1 faydası belki vardır prp nin.Bizim ülkemiz de sadece prp bu kadar ön planda.Prp makinesi 5000 TL.yapann yerler 2 prp de hatta 1 prp de makinenin parasını çıkarıyorlar.1 prp nin 20 TL maliyeti yok.3500 TL ücret talep ediyorlar.
Hocam kafamdaki bütün sorulara cevap oldun, teşekkür ederim. Üşendiğim kadar yokmuş.Cevaplamak zorunda değilsiniz ama ekim için ne kadar ödediniz?