Saç Ekimi Sonuçları
4. Ay
Dostum merhaba,bende cuneyt hocada ekim yaptırdım ve bana da %5 minoxil+0.1 finasterid + %1 adenozin 60 ml olan bir serum önerdi ve ilk 6 ay kullanmam gerektiğini söyledi. Sen aldın mı bu serumu kullanıyor musun
4 aylık saç ekimi sonucun inanılmaz iyi olmuş maşallah
Merhaba. Hayırlı olsun ekiminiz. Evet bende 4 aydır kullanıyorum. Ayrıca 1/5 oral finasterid de kullanıyorum.
%0.1 finasterid kaç mg oral'a eşdeğer? Bir de yan etki görülme oranı daha az diye duydum, doğru mu acaba?
Merhaba hocam bana da solüsyon karışım önerdi cüneyt hoca.Size oral finasteridi kendisi mi önerdi yoksa kendi tercihiniz mi
4.aya göre çok güzel gelişmiş
Merhaba. Solüsyonu aldım zaten oral finasteridi bırakabilirsin dedi. Hastanede çalışıyorum ve hekim arkadaşım topikal finasteridin orale göre emiliminin daha az olacağını ve ilacın yapısı gereği etkisinin düşeceğini belirtti. Finasteridi 5 aydır 5'e bölerek, solüsyonu ise 4 aydır günde 1 kez kullanıyorum. Ciddi yan etkiler görmediğim için devam ediyorum görürsem bırakırım. Açık söylemek gerekirse Cüneyt Bey finasteridi oral olarak da aldığımı bilmiyor.
Anladım hocam.Siz baya gözü karartmışsınız hem oral hem topikal hayırlısı olsun
4 aydaki gelişime bak. Maşallah diyelim de nazar değmesin.