Sevgili forum üyeleri ve kurucuları herkese merhaba.
Yıllardır yaşadığım saç dökülmesinin agresifliğini yitirmesiyle, kafamdada pek saç kalmadığından (ayrı bi konuda ekledim) ve görüntümün iyice hoşuma gitmemesinden dolayı artık saç ektirmeye karar vermiştim.
Bu forum sayesinde saç ekimi konusunda nelere dikkat etmemiz gerektiğini az çok öğrendim ve bir çok bilgi elde ettim. Araştırmalarım sonucu bütçemde uyduğu için Ers Clinic ile 03.01.2026 tarihine anlaştım.
Ers Clinic ile ilgili bilgi verecek olursam;
İletişimleri ve ilgileri oldukça iyiydi. Hatta benim pek vaktim olmadığı için memlekete geri dönmem gerektiğinden ilk yıkamaya Clinice gidemedim ama iletişimimiz devam ediyor günlük fotoğraf ve aramamı istiyorlar. İşletme sahibi Ersan bey çok sıcak kanlı biri ve Ekim işlemleri sırasında bir kaç kez gelip kontrol etti durumumu sordu sağolsun.
Öğlen yemek arasında yemek ikramında bulundular. Clinic ile ilgili kafamı karıştıran tek şey Clinic girişinde hiç bir Ers Clinic tabelası vb. bir şey yazmıyor fakat Plastik Cerrahi Uzm. Diye bir doktor ismi yazıyor bu durumu pek anlamadım açıkcası. Ama genel olarak hizmetten ve ilgiden memnunum.
Ekime gelecek olursak ben daha önceden foruma sorduğumda da aldığım cevaplara binayen çok fazla bir greft beklentim yoktu ve beklentimi hep düşük tuttum. Çünkü hem donör alanım kısıtlıydı hemde cansızdı. Fakat kökleri alan Necla hanım ve İlker bey 4900 küsür greft çıktığını söylediler. Ersan bey ve Elif hanımla beraber planlamayı yaptık. Ben tepe bölgesinin açık kalacağını biliyordum fakat madem bu kadar greft çıktıysa biraz serpiştiremezmiyiz diyince 500 greft tepeye attılar. Kalanlarında ön çizgiden itibaren arkaya doğru sık bir görüntü oluşturacağını söylediler. Bende size bırakıyorum dedim. Sizce ön çizgi çok mu geride ?
Clinicin çektiği ve bugün bandajları söktüğümde ki görüntüleri yükleyeceğim lütfen fikir ve görüşlerinizi belirtiniz. Bundan sonra ki süreçte bakımımı nasıl yapmamı ne kullanmamı ne kullanmamamı tavsiye edersiniz ? Ekimden bir hafta önceden beri Xpecia kullanıyordum şimdi antibiyotik bitesiye kadar ara verdim. Ekim merkezinin verdiği şampuan ve losyonu ekimin 3. Gününde kullanacağım. Daha sonrasında kullanmam gereken şampuan vs ne tavsiye edersiniz?