Gönderen Konu: Yaşlanmak istemeyenler okusun (sonuna kadar)  (Okunma sayısı 846 defa)

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaşlanmak istemeyenler okusun (sonuna kadar)
« Yanıtla #15 : 09 Ocak 2026, 22:49:03 »
Vücuda müdahale etmiyecen ,önlülerin çoğu bir ton makyajla dolaşıyor. En sağlıklı yaşam vucudu en az yorduğun yaşamdır. Ayrıca güneşi fazla kafaya takmayın . Yaşlandırsaydı ekvatordaki insanları yaşlandırırdı. Dünyanın bir çok ülkesini gezdim . Aksine o bölgedeki insanların ciltleri daha prüzsüz. Doktorları fazla dikate almayın onların istediği tek şey hasta. Yıllarca az az sık sık yeyin deyip insanları hasta ettiler . Millet farkına varana kadar iş işten geçti . Şimdi insanlar  biliçlenip tek öğüne geçiyor. Hayvansal ürünlerden uzak duruyor.

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaşlanmak istemeyenler okusun (sonuna kadar)
« Yanıtla #16 : 10 Ocak 2026, 19:51:22 »
2030 da yaşlanma tarihe karışacak diyor bazı doktorlar bakalım nasıl olacak hücresel boyutta  bir tedaviden bahsediyorlar  senin söylediğin retinol ,güneş kremi ve c vitamini cilt için önemli seyler ama işin sırrı vücut genetiği  beslenme ve düzenli egzersiz ve az stresli hayat ama bu ünlüler bu kafar para verip nasıl buhale getirebiliyor kendilerini anlamıyorum  :)
tretinoin saç çizgimde ufak bebek saçları çıkardı yanlışlıkla inanamıyorum 😂
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

Facebook Twitter Instagram