Gönderen Konu: ASMED Konsültasyon Değerlendirme Sonucu Hk  (Okunma sayısı 230 defa)

yasnozdemir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ASMED Konsültasyon Değerlendirme Sonucu Hk
« : 05 Ocak 2026, 17:27:48 »
Herkese Merhabalar,

Asmed sitesi üzerinden form doldurdum çok kısa süre içerisinde değerlendirdiler ancak merak ettiğim bir şey var, sadece grup a ve b için fiyatlandırma yapmışlar ben Dilek Çakır hnmı seçmeyi düşünüyordum ancak bu mümkün değil mi? Neye göre seçim yapabiliyoruz? Bilgisi olan var mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Konsültasyon Değerlendirme Sonucu Hk
« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2026, 01:54:34 »
Herkese Merhabalar,

Asmed sitesi üzerinden form doldurdum çok kısa süre içerisinde değerlendirdiler ancak merak ettiğim bir şey var, sadece grup a ve b için fiyatlandırma yapmışlar ben Dilek Çakır hnmı seçmeyi düşünüyordum ancak bu mümkün değil mi? Neye göre seçim yapabiliyoruz? Bilgisi olan var mı?

gurup b dilek hanım ve koray hoca
randevu alınca dilek hanımla görüşüyorsun zaten sorarsın gidince en doğru bilgi o şekilde
Global Moderator

yasnozdemir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2026, 13:21:02 »
O zaman fiyat listesinde dilek çakı için yer alan bilgilendirme mesajı güncel değil doğru muyum? Fiyatlandırma ordakine göre farklı çünkü

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2026, 23:46:06 »
O zaman fiyat listesinde dilek çakı için yer alan bilgilendirme mesajı güncel değil doğru muyum? Fiyatlandırma ordakine göre farklı çünkü

valla dostum en mantıklı davranış randevu alıp gidip görüşmek direk koray hoca ya da dilek hanımı muhatap alarak soru sormak o zaman çözersin işini bir şekilde
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram