Gönderen Konu: Saç Ekimi Tavsiye  (Okunma sayısı 195 defa)

Mete Kemal

• Yeni üye
  • *
Saç Ekimi Tavsiye
« : 06 Ocak 2026, 22:32:37 »
Arkadaşlar bu siteyi keşfedeli pek fazla zaman olmadı. Yapanların ellerine sağlık çok güzel, çok faydalı bir iş yapıyorlar tebrik ediyorum.
Saç ektirmeye karar verdim bana tavsiye edebileceğiniz Ankara veya İstanbul'da yerler varsa sevinirim.
31 yaşındayım
20 yaşımda dökülme başladı 25'ten sonra hızlandı.
Özellikle çalıştığım işten dolayı saçlarıma pek bakamadım, toza toprağa fazla maruz kaldım Saçlarım şapka vs takmaktan kırıldı, havasız kaldı bir de stres sebebiyle fazla döküldüğünü düşünüyorum.
Babam, amcam kel, annemin babası kel ama bu yaşta akrabaların çoğundan fazla saçım var hala.
Sigara günde 2 paket içiyorum. 2 aydır takviye vitaminler almaya başladığımdan beri saç dökülmesi ciddi oranda azaldı.
Uzun süredir saç ektirmeyi düşünüyordum. Bir süre önce kesin kararımı verdim. İnternetten ve birkaç arkadaş tavsiyesi ile birkaç yer ile görüştüm. Burayı bir süre inceledim. Sık sık YZ'dan fikir ve karşılaştırma aldım. (Ne kadar güvenilir tartışılır)
En büyük tereddütüm hemen herkes gibi doğal olmayan bir görüntü olup hayatım boyunca pişman olmak. Bir diğer tereddütüm ise ortalara yapılacak ekim ile mevcut saçlarımı da kaybetmek. (Bir arkadaşımın başına geldi.)
Sizlerden ricam fotoğraflara da bakarak bana uygun bir yer önermeniz.
Saçlarımın güncel halini ekliyorum.

Not: Fotoğrafları saçlarıma saç kremi sürdüğüm bir anda çekindim o yüzden ıslak görünüyor. Bu sebepten de olduğundan daha seyrek görünüyor.

Bal Porsuğu

• Hero Member
Ynt: Saç Ekimi Tavsiye
« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2026, 23:32:29 »
selamlar saç ekimine uygunsunuz bence  aralara girilcek dhı daha uygun cüneyt çoşkun forumda araştırın süper başarılı fiyatıda çok uygun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2026, 23:37:17 »
selamlar saç ekimine uygunsunuz bence  aralara girilcek dhı daha uygun cüneyt çoşkun forumda araştırın süper başarılı fiyatıda çok uygun

doğru mantıklı öneri bencede
Global Moderator

Mete Kemal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2026, 23:43:57 »
Hocam yorumun için teşekkürler. Başka bir arkadaşa Şahin Çelik'i önermiştin o yüzden aslında aklımda o vardı. Birde isim vermeyeceğim bir yer önlere safir tepeye dhı tekniğini hibrit olarak uygularız demişti. Bu konuda ne düşünüyorsun?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2026, 23:47:02 »
Hocam yorumun için teşekkürler. Başka bir arkadaşa Şahin Çelik'i önermiştin o yüzden aslında aklımda o vardı. Birde isim vermeyeceğim bir yer önlere safir tepeye dhı tekniğini hibrit olarak uygularız demişti. Bu konuda ne düşünüyorsun?

şahin çelikte gayet başarılı bir saç ekim ci dostum gitme demem
Global Moderator

Mete Kemal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2026, 23:49:57 »
Açıkçası hocam senin düşüncelerin benim için değerli. O yüzden benim dökülme şeklime ve saçlarımın ince telli olmasını da dikkate alarak nereyi öneriyorsanız öncelikli olarak orayı değerlendireceğim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Ocak 2026, 23:52:18 »
Açıkçası hocam senin düşüncelerin benim için değerli. O yüzden benim dökülme şeklime ve saçlarımın ince telli olmasını da dikkate alarak nereyi öneriyorsanız öncelikli olarak orayı değerlendireceğim.

2 merkezde mantıklı araştırıp kararını kendin vermelisin
Global Moderator

Mete Kemal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 06 Ocak 2026, 23:54:05 »
Teşekkür ederim çok yüksek ihtimal bu iki seçenekten birinde ektireceğim 1 ay sonra buradan paylaşırım.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Ocak 2026, 01:59:07 »
kendi saçlarının zarar görmesinden korkuyorsan hakanclinic bu konuda epey iyi hocam dhi ekim yapıyorlar ve forumda paylaşım yapanlardan kendi saçları şoka uğrayanını hiç görmedim saç çıkartma oranlarıda epey yüksek.

Facebook Twitter Instagram