Arkadaşlar bu siteyi keşfedeli pek fazla zaman olmadı. Yapanların ellerine sağlık çok güzel, çok faydalı bir iş yapıyorlar tebrik ediyorum.
Saç ektirmeye karar verdim bana tavsiye edebileceğiniz Ankara veya İstanbul'da yerler varsa sevinirim.
31 yaşındayım
20 yaşımda dökülme başladı 25'ten sonra hızlandı.
Özellikle çalıştığım işten dolayı saçlarıma pek bakamadım, toza toprağa fazla maruz kaldım Saçlarım şapka vs takmaktan kırıldı, havasız kaldı bir de stres sebebiyle fazla döküldüğünü düşünüyorum.
Babam, amcam kel, annemin babası kel ama bu yaşta akrabaların çoğundan fazla saçım var hala.
Sigara günde 2 paket içiyorum. 2 aydır takviye vitaminler almaya başladığımdan beri saç dökülmesi ciddi oranda azaldı.
Uzun süredir saç ektirmeyi düşünüyordum. Bir süre önce kesin kararımı verdim. İnternetten ve birkaç arkadaş tavsiyesi ile birkaç yer ile görüştüm. Burayı bir süre inceledim. Sık sık YZ'dan fikir ve karşılaştırma aldım. (Ne kadar güvenilir tartışılır)
En büyük tereddütüm hemen herkes gibi doğal olmayan bir görüntü olup hayatım boyunca pişman olmak. Bir diğer tereddütüm ise ortalara yapılacak ekim ile mevcut saçlarımı da kaybetmek. (Bir arkadaşımın başına geldi.)
Sizlerden ricam fotoğraflara da bakarak bana uygun bir yer önermeniz.
Saçlarımın güncel halini ekliyorum.
Not: Fotoğrafları saçlarıma saç kremi sürdüğüm bir anda çekindim o yüzden ıslak görünüyor. Bu sebepten de olduğundan daha seyrek görünüyor.