Gönderen Konu: murat makasçı klinik / 29 yaş / 5400 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 318 defa)

umut123

• Yeni üye
  • *
merhaba arkadaşlar
10 aralık 2025'te murat makasçı klinikte 5400 greft saç ekimi yaptırdım. saç ekimi esnasında kök hücreli prp yapıldı. Umarım kafamdan anestezi ilacı ile akmamıştır  :D . Ekim öncesi görüşmede yada ekim sonrasında ne murat ne de makasçı gördüm  :D sağlsun klinik şeflerinden Remzi bey yardımcı oldu. Operasyon 10 saat sürdü
şuanda 20. gündeyim Saç ekimine destek olarak xpecia tablet kullanıyorum . xpecia da yan etki olarak sivilce yaptı. günde 1 adet xpecia içmeye devam ediyorum . ense bölgemde özellikle kafamı yastığa koyduğumda kaşıntı çok fazla oluyor.
finansterid i yan etkiden korktuğum için kullanmıyorum.
Saç ekiminden anlamıyorum bir cesaretle ektirdim. Saç ekimi öncesi durumumu ve ekim sonrası durumumu yorumlarsanız sevinirim.

umut123

• Yeni üye
  • *
Ynt: murat makasçı klinik / 29 yaş / 5400 greft saç ekimi
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2026, 17:42:37 »
Umarım başarılı bir ekim olmuştur. Saç ekiminin 7. gününde kabuklu bir saç telleri gördüm ve L şeklinde dökülmeler gördüm . Araştırmalarım sonucunda bunlardan bir zarar gelmediğini öğrendim . Şuan şok dökülme dönemindeyim maşallah kafamdaki saçlar gençliğimden hızlı dökülüyor :D Sigara alkol kullanmıyorum
Şuan donör bölgem özellikle ense bölgem kaşınıyor.
20. günden fotoğraflar yorumlarsanız sevinirim .

@Hintell

İbrahmzturk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2026, 17:47:08 »
Hayırlı olsun ekiminiz temiz ve güzel duruyor inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız

Mhmetulbs94

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2026, 19:45:30 »
İsmini duyduğum ama forumda sonuçlarına pek raslamadığım bir klinik. Hayırlı olsun. Umarım sonuç güzel olur

umut123

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2026, 21:11:49 »
teşekkürler bir kaç ünlünün saç ekimini yapmışlar inşallah iyi sonuç alırım .

Araştırmacıkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yani Murat Makasçıya gittiniz ve Murat Makasçıyı görmediniz bence çok saçma. O zaman merkezin adı neden Murat Makasçı. Bence bunlar araştırılarak gidilmeli merkezlere. En azından kanalını o açsaymış

umut123

• Yeni üye
  • *
katılıyorum

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
Dostum merhaba,

Bir clinicte yaptırıp o clinicteki yetkili kişilerin işlemlerde olmaması maalesef çok kötü ve korkutucu bir durum. Yapan kişi gerçekten ne kadar tecrübesi var günlük çalışan mı gittiğinde muhattabın kim olacak bilmiyorsun.

Bunun dışında ekim olarak sürecin güzel geçmiş fakat donör bölgesini biraz fazla hırpalamışlar gibi görünüyor. Bu yüzden bir tık uzun kullanman daha iyi olacaktır. Uzun kullanımda kapatıcılık sağlayacaktır. Bu forumda çok daha kötü bir alım yapılanları gördük. Bu yüzden şanslısın o kadar kötü durumda değilsin.

Sadece ön hattını çok yuvarlak yapmışlar biraz daha V şeklinde yapılması daha güzel olabilirdi. Belki fotoğraf çekim açısından bu şekilde görünüyor olabilir.

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
3. aydan sonra gidişat belli olur. Ön çizgi güzel planlanmış.
  • Yaşınız 36

umut123

• Yeni üye
  • *
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar zaten seri üretime geçmişler klinik şefleri kanalları açıyor diğer hemşireler de alım ve yerleştirme yapıyor. Biz cesaret ederek yaptırdık iyi mi yaptım kötü mü zaman gösterecek inşallah pişman olmam

Facebook Twitter Instagram