Herkese selamlar,
Uzun zamandır alnımın genişliğinden dolayı saç ektirmek istiyordum ve son 1 yılda yapmış olduğum araştırmalar sonucunda Asuman Hair' de karar kıldım. 07.12.2025 tarihinde gerekli fotoğrafları kendilerine atıp 01.01.2026 tarihi için operasyon tarihini belirledik. Bu süre zarfında gerekli kan ve hormon testlerimi istediler, 1 hafta içinde hepsini hazır hale getirdim. Düşük kan değerlerim ve ekime hazırlık sürecinde kullanmam gereken destekleri kullanmaya başladım.
Operasyona 4 gün kala Asuman Hanım' la konuşup, düşüncelerimi daha net aktarmak adına bir randevu rica ettim ve sağolsunlar kırmadılar. Asuman Hanım son derece kendinden emin ve güçlü duruşa sahip bir insan, size gerçekten o güveni veriyorlar. Ön alın çizgim ve şakak bölgem için 3500 - 3600 civarı greftin yeterli olacağını söylediler. Ben de kendi düşüncelerimi paylaşıp, karşılıklı fikir alışverişi yaptıktan sonra ayrıldım.
Operasyon günü geldiğinde, yeni yıldaki yenilikler adına gerçekten benim için çok heyecanlı ve 2026 senesine güzel bir başlangıç oldu. 01.01.2026 tarihi saat 8:30' da Asuman Hanım' ın asistanları Enes Bey ve Zehra Hanım beni operasyon için hazırladılar, ikisi de çok naif ve işlerine hakim insanlar. Sonrasında Asuman Hanım geldi ve kendileriyle alın çizgisi konusunda son kez ortak noktada buluşup beklediğimden de çok güzel bir ön çizgi tasarımı oluşturdular, bu yüzden de müteşekkirim.
Operasyon odasına geçince Zehra Hanım anesteziye başladı ve ara ara sohbet edip rahat olmamı sağladı, aynı zamanda Enes Bey de bizimle sohbete katılırken kök alımı için işleme başlamış oldu. Kafamı bir anlık kaldırma fırsatı bulduğumda Asuman Hanım' ın işleme dahil olduğunu gördüm. Kök toplama işlemi bittikten sonra Asuman Hanım kanal açma işlemini başından sonuna kadar kendisi yaptı ve kendileriyle de genel konulardan sohbet edip zamanı hızlıca ekim işlemine kadar geçirmiş olduk. Ekim işleminde; Enes Bey bir tarafta, Zehra Hanım diğer tarafta çıkarılan kökleri hızlıca kanallara eklemeye başladılar. Ön çizgi ve şakaklara gelince Asuman Hanım bizzat kendisi gelip, eforlu ve ince işçilik ile ön çizgiye altın dokunuşları yaptı.
Sabah 8:30' da başlayan operasyon molalarla birlikte (yemek, wc ) akşam 19:00 civarı bitmişti. Ben bütün süreçlerden çok memnun kaldığımı özellikle belirtmek istiyorum ve bir kez daha Asuman Hair ekibinin her üyesine ayrı ayrı teşekkür ederim. Kullandığım öncesi - sonrası takviyeleri bir sonraki gönderide paylaşacağım.
Ayrıca bu şekilde faydalı ve şeffaf bir site kurdukları için de forum yöneticilerine teşekkür ederim.