Maşallah donör ve açıklık müthiş duruyor. Takviyeler zaten ektirmesen bile saç çılaracak cinsten:). Şaka bir yana çoğu ekim merkezi biotinden başka birşey önermezken asuman hanım piyasadaki tüm takviyeleri kullandırıyor bu uzun vade için artı mı eksi mi bilemedim inşallah uzun vadede saç sonucun mutlu eder orta vadede harika bir sonıç çılacağını düşünüyorum
Merhabalar, yorumunuz için teşekkür ederim.
Bir önceki mesajımda da belirttiğim üzere aslında bazı vitaminler genel sağlığım ve kan değerlerim düşük çıktığı için. Aynı zamanda da saçların ihtiyacı olan vitaminler.
Benim alın çizgim doğuştan Norwood 3 açıklığında ve geniş idi, yalnız bir seyrelme söz konusu değildi. Yaşla birlikte alın çizgim 1-2 cm daha gerileyince artık rahatsız olmaya başlamıştım. Bu şekilde uzun yıllar sonra istediğim bir operasyonu 37 yaşımda gerçekleştirmiş oldum. O yüzden hiçbir şeyi riske atmak istemiyorum. Nasıl ki dişlerimizi 2-3 gün fırçalamayınca veya yüzümüzü yıkamayınca deformeler başlıyorsa saçların da bir ömür bakıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, uzun vadede de en kötü 2-3 bakım ürününü veya takviyeyi kullanmak istiyorum.