Gönderen Konu: Revize gerekli mi?  (Okunma sayısı 136 defa)

keleş47

• Yeni üye
  • *
Revize gerekli mi?
« : Bugün, 05:15:53 »
6 ay önce 4200 greft saç ekimi yaptırdım sizce ekim başarısız mı? Süreç bitmedi ama benim pek ümidim yok açık alan fazla evet ama en azından ön tarafların daha sık olmasını beklerdim Fin. Minoxil felan kullanmıyorum. Ekim öncesi ve 6.ay sonucu görsellerini ekledim.

keleş47

• Yeni üye
  • *
Ynt: Revize gerekli mi?
« Yanıtla #1 : Bugün, 05:25:44 »
S

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : Bugün, 14:27:31 »
bence başarısız bir ekim değil aksine başarılı bir ekim denilebilir.tamamen çıplak alanlara yapılan ekimler sonuç başarılı olsada tam kamuflaj sağlanamayabiliyor .ön tarafta çok az minyatür saçın olmuş olsaydı eminim  sonuç çok daha güzel görünürdü.şu an içinde süreç bitmiş sayılmaz bir kaç ay daha saçlarında gelişim olur özellikle şu ana kadar çıkmış olanlşarın kalınlaşması ve büyümesi tamamlanınca kapatıcılık bir miktar daha iyi olacaktır .benim tahminim ekim sonrası fotonuza bakınca amatör bir yere ekim yaptırmışsınız fakat dediğim gibi ekim buna rağmen başarısız olmamış .yeni bir ekim için ise çok erken hatta bence sonuç böyle olsa dahi sıklaştırma ekimi yaptırmayınız .ikinci ekimler sıklaştırma için olumsuz bir ortam oluştuyor yani ekimin başarısız olma ihtimali yüksek olur .belki sadece  ön tarafa çok kısmi bir saç çizgisi yeniden oluşturma ve vertekse ekim düşünülebilir.

keleş47

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : Bugün, 15:59:35 »
Vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ön çizgiden memnunum diyebilirim aslında. sıklaştırma ekimine neden sıcak bakmadığınızı anlamadim açıklayabilir misiniz?

keleş47

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : Bugün, 16:03:07 »
Aynı yere mi yaptırma demek istediniz acaba

Facebook Twitter Instagram