Gönderen Konu: Saçlarım bu şekilde  (Okunma sayısı 10 defa)

Sadıkgulec

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarım bu şekilde
« : 13 Ocak 2026, 23:53:11 »
Arkadaşlar merhaba bu siteye cok şey borcluyum eğer bu siteyi bulmasaydim bu tedavilere başlayamayacaktim biliyorum yine çok geç kaldım keşke daha önce baslasaydim ama saçımı kurtarmaya ancak nasil ve ne yapacagimi bilmiyordum bu siteden okuyup ogreniklerinmi simdi uygulama zamani İnşallah olumlu bir sonuç alırım.
İlk önce şöyle birşey soylim 36 yaşındayim abilerimde ve kardeslerimde dökülme yok genetik olduğunu düşünmuyorum yakin zamanda stresli birsey yasadim ve cok sigara içtim hala içiyorum bunlarin etkisiyle dökülmüş olabilir diye düşünüyorum
Dahiliyeden kan tahlili yaptirdim d vitaminim düşük çıktı onun icin ilac yazildi ferritin 41.7 çıktı doktor gerek yok dedi ama ben yinede demir takviyesi alacam ferro sanol duodenal ilacını almayi düşünüyorum ferittini yukseltmek için
Cildiye sadece çinko yazdi zinco 50mg
Minoxidil de yazdi ama çok döngü olduğu için minoxidil i şuan kullanmayi düşünmüyorum eğer ilk 6 ayda bu urunlerde yeni saç çıkışı olmaz ise minoxidilede başlayacam 6 ay sonra

Şuan kullanmaya baslayacagim ürünler
Proscar 4/1
Çinko
Demir
D vitamini
Sabahlara ac karna kabak çekirdeği yağı
(Xpecia da düşünüyorum sizce listeye eklemelimiyim bir faydasi olurmu yorumlarinizi bekliyorum)
####
Saç yüzeyine minoxidil kullanmak istemedigim icin her gün kendim karıştırdigin yağ kullacam(biberiye yağı+Hint yağı+badem yağı+nane yağı+jojobayagi+kabak çekirdeği yağı)
Her gün 2 kez
Haftada 1 dermastamp

Değerli arkadaşlar sizce bu tedavi yontemim sonuç verirmi extra önerilere açığım yap veya yapma dediğiniz seyler varmı

Facebook Twitter Instagram