Gönderen Konu: Esteworld 4700 grift ekim  (Okunma sayısı 88 defa)

Msezer

• Full Member
Esteworld 4700 grift ekim
« : Bugün, 18:50:03 »
Herkese merhaba
Bende bir arkadasımızın sonucu sonrası hiç aklımda yokken bir anda ekim kararı aldık.onunla muayene gitmiştim. 2 gün sonra ekim kararı alındı.

Ben formu arastırmıs biri değilim.Arastırsaydım kesınlikle daha iyi yerlere ulaşabilirdim.Ama aceleye geldi ve arkadasımın sonucuna gore hareket ettım birazda tembellikten sanırım.

Evet ekim dün itibariyle yapıldı 14/01/2026
Bugun boş vaktım olunca merak ettiğimden burası aklıma geldi ve süreci sizlerle paylaşarak
Destek,yardım fikirlere ihtiyacım olacagına kesinlikle hem fikirim

Bu arada yaş 41

Hazırlık aşaması sabah saat 08:00 civarı

Msezer

• Full Member
Ynt: Esteworld 4700 grift ekim
« Yanıtla #1 : Bugün, 19:03:22 »
Sabah 7 de geldim kliniğe  aksam 17:00 gibi bitti
Eve ulastığım an  goruntuler ozaman inceleme fırsatım oldu

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #2 : Bugün, 19:08:07 »
2. Gün

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #3 : Bugün, 19:10:38 »
Kel ve ödem olunca acayip çirkin oluyor insan 🤣🫣

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #4 : Bugün, 19:14:02 »
Tecrübeli arkadaslarımızın yorumları ve fikirlerini değerlendirmelerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Ekim yptırırken hiç kafamda bir şekil hayal olusmadı. Sanki spontane hersey gelişti çizimlere bile karısmadım hatta ustanın işine karısmam sonucunda sizin işciliğiniz olacak dedim.
Ekim yapan Didem hanımdı.

Emre2707

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : Bugün, 19:34:59 »
Çizilen ön çizginiz ile ekimden sonraki Ön çizgi farklı gibi geldi. Sonradan değişiklik mi yaptınız? Ön çizginizi ki  belirledi? Hayırlı olsun.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #6 : Bugün, 19:42:08 »
Çizilen ön çizginiz ile ekimden sonraki Ön çizgi farklı gibi geldi. Sonradan değişiklik mi yaptınız? Ön çizginizi ki  belirledi? Hayırlı olsun.
Belirleyen farklı biriydi karısmadım ekimi yapan baskaydı resimlerdenmi acaba aldatıyor banada şüphe düştü şimdi 😊

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #7 : Bugün, 19:51:54 »
Bu arada saclarımın hali böyleydı lise yıllarımdada seyrekti bukadar değildi ama yas oldu 41 bu arada alın çizgimi yandan boylede ekledim içime şüphe düştü

Emre2707

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : Bugün, 20:48:47 »
Tamam yukarıdan ve yandan çekimlerde farklı gözükmüş, buradaki ön yargıya bakarak kendinizi kötü hissetmeyin. 2020 li yıllar sonrası 2023 sonrası  estaworld bu konuda gayet geliştirdi kendisini. Ekipleri de iyi iş görüyor. 500.000 isteyen firmalarda da kötü ekimler oluyor. Buradaki ön yargılara kulak asmayın. Umarım güzel bir süreç olur.

Tek ekimle işi bitirelim demişler, greft dağılımını görünce kendi saçlarınız da sağlam kalırsa güzel bir sonuç olur. Dhi ekimde kendi saçınızın zarar görme riski de az

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #9 : Bugün, 21:30:13 »
Tamam yukarıdan ve yandan çekimlerde farklı gözükmüş, buradaki ön yargıya bakarak kendinizi kötü hissetmeyin. 2020 li yıllar sonrası 2023 sonrası  estaworld bu konuda gayet geliştirdi kendisini. Ekipleri de iyi iş görüyor. 500.000 isteyen firmalarda da kötü ekimler oluyor. Buradaki ön yargılara kulak asmayın. Umarım güzel bir süreç olur.

Teşekkür ederim Emre bey ekimi yapan Didem hanım donör bölge griflerimin 2 li veya tekli oldugunu zayyıf oldugunu ama kendı saclarında iyi olanları ekerken hep korudugunu soyledı.
Arkadasımın sonucunu gormesem oraya gitmezdim kımse ekim oldugunu anlamıyor. Hemen 2. Seansla tepe bolgeyıde kapattırdı.ozamanda demişler ona 2. Seans gerekir  diye sonra arkasından beraber gittik.
Aynı gün operasyon olduk şimdi buraları okudukca daha iyi yerllerın oldugunu farkettim.ve buranın pek  tavsiye edilmediğini anladım.
Hayırlısı bakalım benım korkum kendi saclarımdı bunlar tutmaz ise birde mevcutta. Olmayalım diye valla tesekkur ederim

Tek ekimle işi bitirelim demişler, greft dağılımını görünce kendi saçlarınız da sağlam kalırsa güzel bir sonuç olur. Dhi ekimde kendi saçınızın zarar görme riski de az

Facebook Twitter Instagram