Gönderen Konu: Esteworld 4700 greft DHI | Yaş 41 | 14/01/2026  (Okunma sayısı 1348 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Esteworld 4700 greft DHI | Yaş 41 | 14/01/2026
« Yanıtla #30 : 27 Ocak 2026, 14:54:48 »
ekim alanı sağlıklı duruyor donör alanda toparlıyor bunda da bir sorun yok
sadece ön çizgiyi çok sevmedim tasarımını benim sevmediğim bir tasarım bana acemice gelen bir ön çizgi ama umarım sana yakışır ve sorun yaşamassın

bunların dışında dökülme durumuna göre saç ekim planlaman greft dağılımı olarak bence hatalı
bu ekim bu kafayı kapatmaz  sık güzel bir sonuç olması için daha sık bir saç ekimi gerekirdi ortalar çok seyrek
var olan saçların çok zayıf dökülme devam edecek medikal destek alman gerek
araştırıp finasterd +xpecia gibi ürünler doktoruna danışıp.

4700 greft gibi durmuyor geriye doğru seyrek bir ekim. ,
greft sayısı daha düşük geldi bana

bu durumda kısaca senin kafandaki saçlara göre yapmışlar ekimi ama o saçlar zayıf ve dökülecek bunu hesaplamadan seyrek bir ekim yapmışlar gibi duruyor resimde kısaca bu...

umarım seni mutlu eder

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #31 : 27 Ocak 2026, 14:57:24 »
ekim alanı sağlıklı duruyor donör alanda toparlıyor bunda da bir sorun yok
sadece ön çizgiyi çok sevmedim tasarımını benim sevmediğim bir tasarım bana acemice gelen bir ön çizgi ama umarım sana yakışır ve sorun yaşamassın
Eyvallah çok teşekkür ederim. Burayı gezdikçe fikir sahibi oldum ön çizgiyle alakalı.önceden fikrim dahi yoktu. Operasyon şaşkınlığı vs.. derken onlar hiç aklına bile gelmiyor
2. Ekim düşünürsem mesela artık fikir sahibi bıle olur insan teşekkürler 🙏

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 27 Ocak 2026, 14:59:39 »
tekrar oku :(  düşünürsen yazdıklarım sana mantıklı gelebilir
bu arada resimden yorum yapıyoruz sen yazdıklarımla mantık yürütürsen gerçek kafanı gördüğün için bu doğrultuda hatam varsa düzelt lütfen ya da kendi fikrini yaz
Global Moderator

sachsizadam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 27 Ocak 2026, 15:14:35 »
Hayırlı olsun. İnşallah beklentin karşılanır

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #34 : 27 Ocak 2026, 15:22:13 »
Valla sizden birşey kaçmıyor resimden bile gayet rontgen cekiyorsunuz sağlam tecrube var.

Benim ekimi yapan abla direk soyledi senin saçlsrın cok zayıf donör bölgendede tekli saç cok fazla veya bıraz 2 li dedi.
Cok büyük bir kapatıcılık bekleme 2. Seans gerekebilir dedi.
İlk işlem baslamadan once 3700 cıkar demişlerdi sakaldanda aldılar

Senın önleri daha sık ekeyim kalanı yayarım dedi hatta bana sordu sence nasıl istersın yayalımmı diye benim fikrim önü sık ekelim sonra donör toparlasın saçlarınıda güçlendir sonra bıdaha 2. Seans dusunebilirsin dedi.

Allah var ekimi yapan yanı basta gorusmelerin hiç birinde olmayn didem hanım ekim sırasında  bu dediklerinizi aynen banada soyledi

Sacları güçlendirmem lazımmıs bu önerdiğinizi bence ben yapmalıyım çünkü bir haberler.
Ben egzozomda aldım prp de aldım onlarıda ekimden sonra yaptılar hazır anestezı varken yapalım bidaha acı hissetme dediler ama kararı yıne. Bana bıraktılar bende yapalım bıdaha onun için gelmeyim dedim.

Benim saçlar hep seyrek zayıftı su dediğiniz takviyeleri alayım ben Hintel hocam cok sağol varol bana kurumdan bunu önerdiler bende ne ylan soyleyım biraz buraya bakınıp karar vereyım dedim cok masrafım oldu egzozom 30 bin tl di mesela prp lazer tedavılerim var hediye

Ama hala diyorum burayı bıraz arastırmak lazımdı acele oldu arkadasımın sonucuyla hareket ettımhalbuki  onun sacı farklı benimki farklı  benim donör zayıftı 

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #35 : 27 Ocak 2026, 15:22:47 »
Hayırlı olsun. İnşallah beklentin karşılanır
İnsallah ya cok sağol iyi dileklerin için

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #36 : 27 Ocak 2026, 16:01:42 »
13. Gün

phoenixtr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 27 Ocak 2026, 17:28:02 »
Valla sizden birşey kaçmıyor resimden bile gayet rontgen cekiyorsunuz sağlam tecrube var.

Benim ekimi yapan abla direk soyledi senin saçlsrın cok zayıf donör bölgendede tekli saç cok fazla veya bıraz 2 li dedi.
Cok büyük bir kapatıcılık bekleme 2. Seans gerekebilir dedi.
İlk işlem baslamadan once 3700 cıkar demişlerdi sakaldanda aldılar

Senın önleri daha sık ekeyim kalanı yayarım dedi hatta bana sordu sence nasıl istersın yayalımmı diye benim fikrim önü sık ekelim sonra donör toparlasın saçlarınıda güçlendir sonra bıdaha 2. Seans dusunebilirsin dedi.

Allah var ekimi yapan yanı basta gorusmelerin hiç birinde olmayn didem hanım ekim sırasında  bu dediklerinizi aynen banada soyledi

Sacları güçlendirmem lazımmıs bu önerdiğinizi bence ben yapmalıyım çünkü bir haberler.
Ben egzozomda aldım prp de aldım onlarıda ekimden sonra yaptılar hazır anestezı varken yapalım bidaha acı hissetme dediler ama kararı yıne. Bana bıraktılar bende yapalım bıdaha onun için gelmeyim dedim.

Benim saçlar hep seyrek zayıftı su dediğiniz takviyeleri alayım ben Hintel hocam cok sağol varol bana kurumdan bunu önerdiler bende ne ylan soyleyım biraz buraya bakınıp karar vereyım dedim cok masrafım oldu egzozom 30 bin tl di mesela prp lazer tedavılerim var hediye

Ama hala diyorum burayı bıraz arastırmak lazımdı acele oldu arkadasımın sonucuyla hareket ettımhalbuki  onun sacı farklı benimki farklı  benim donör zayıftı

Bu ilacı klinik mi verdi yoksa eczaneden mi aldınız?
  • Ekim Tarihi: 16 Aralık 2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia, Biotin, HairForte, D3K2

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #38 : 27 Ocak 2026, 17:55:07 »
Klinik veriyordu almadım ben nerden buluruz yada daha iyisi

phoenixtr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 27 Ocak 2026, 20:27:26 »
Klinik veriyordu almadım ben nerden buluruz yada daha iyisi

İstanbul'da Nur eczanesi satıyor, forumda konusu da var. Fin ve minoksil konusunu iyi düşünmek lazım ama.
  • Ekim Tarihi: 16 Aralık 2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia, Biotin, HairForte, D3K2

Facebook Twitter Instagram