Gönderen Konu: AHD Clinic|Dr.Hakan Hoca Ekibi |40 Yaş | 4675 Greft Saç Ekimi | 13/01/2026 – 14/  (Okunma sayısı 150 defa)

AVC

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 12
Yaklaşık iki ay önce WhatsApp üzerinden Didem Hanım ile iletişime geçerek fotoğraflarımı gönderdim. Yapılan ön değerlendirme sonucunda yaklaşık 4500 greft ihtiyacım olduğu belirtildi. Bunun üzerine 13 Ocak tarihi için Hakan Bey’in ekibiyle saç ekimi yaptırmak üzere randevu oluşturdum.

4500 greft için toplam ücretin 120.000 TL olduğu, konaklamayı kendim ayarlamam durumunda 10.000 TL indirim uygulanacağı bilgisi tarafıma iletildi.

Otel ve havaalanı transferlerim Fatih Bey ve Baki Bey tarafından sağlandı; her ikisiyle de yolculuklar sırasında oldukça keyifli muhabbetler ettik.

Kliniğe girdiğim andan itibaren çalışanların tamamı son derece sıcak kanlı, samimi ve ilgiliydi. Sürekli bir ihtiyacım olup olmadığı soruldu. Klinik ortamı ise oldukça temiz ve sterildi, bu da insanın içini rahatlatıyor.

İşlem öncesinde Doktor Hakan Bey ile detaylı bir görüşme gerçekleştirdik. Şakak bölgeme de ekim istediğimi ve ön saç çizgisinin sık olmasını arzu ettiğimi belirttim. Hakan Bey, bu şekilde bir planlama yapılması durumunda tepe bölgesine yeterli greft kalmayabileceğini açıkça ifade etti. Artıları ve eksileri birlikte değerlendirerek ortak bir planlama yaptık.

Hakan Bey gerçekten çok realist ve samimi bir doktor. Kesinlikle hayal satmıyor, ne mümkünse onu söylüyor.

Saç kesimi ve fotoğraflama sonrası Aygün Hanım ve ekibi (Melike Hanım, Rümeysa Hanım ve Aysu Hanım) ile işleme başlandı.
İlk gün, öğleden önce Melike Hanım tarafından greft alımı yapıldı ve 2375 greft alındı. Greft alımı yaklaşık 1,5–2 saat sürdü. Öğle yemeği molasının ardından Aygün Hanım ekim işlemine geçti ve ekim yaklaşık 2,5–3 saat sürdü.

İkinci gün (14.01.2026) sabah saat 08.00’de işleme devam edildi. Öğleden önce 2250 greft alımı yapıldı. Öğle yemeği sonrası ekim işlemi yine Aygün Hanım tarafından gerçekleştirildi.

İşlem sırasında yalnızca lokal anestezi iğneleri esnasında hafif bir acı hissettim, onun dışında süreç oldukça rahattı. Zaman zaman ekiple sohbet ettik, zaman zaman kendi aralarındaki eğlenceli muhabbetleri dinledim; bu sayede süreç hiç sıkıcı geçmedi. Hatta ara ara başka ekip arkadaşları da sürece dahil olup saç çizgisiyle ilgili fikirlerini paylaştılar. Gerçekten herkes işine çok özenli ve özverili yaklaşıyordu.

Son gün kliniğe tekrar gidilerek ilk yıkamam yapıldı. Dikkat etmem gerekenler detaylı şekilde anlatıldı, kullanmam gereken solüsyonlar ve ürünler tarafıma teslim edildi. Ardından havaalanına bırakıldım.

Buradan tüm ekibe tekrar teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten çok özverili çalıştılar.
Bütün personel bana kendimi bir müşteri gibi değil, misafir gibi hissettirdi.

Süreç boyunca fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum. Böylece belki birilerine faydam dokunur.

Ayrıca Hintell Hocama da teşekkür etmek isterim. Hakan Bey’in ekibine saç ektirmek istediğimi söylediğimde, bunun doğru bir karar olduğunu düşündüğünü belirtmişti.

Biraz uzun oldu ama kimsenin aklında en ufak bir soru işareti kalmaması için detaylı yazmak istedim. Umarım faydalı olur.

AVC

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 12
Ekim öncesi

AVC

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 12
Ekim önce traşlı hali

AVC

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 12
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2026, 09:39:03 Gönderen: AVC »

AVC

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 12
Ekimin bittiği gün akşam

AVC

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 12
Ekim sonrası 1. Gün (İlk Yıkama sonrası)

Hintell

  • Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 52301
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun dökülme durumuna göre çok başrılı profosyonel bir saç ekimi olmuş maşallah

Harika bir plan hakan hocamızın eline sağlık
Global Moderator

AVC

  • Yeni üye
  • *
  • İleti: 12
Teşekkürler Hintell hocam. 45. gün Hakan hocamın verdiği solüsyonu kullanacağım. Finansterid kullanmayı istemiyorum. Sence Minoxidil veya başka bir takviye kullanmalı mıyım?

 

Facebook Twitter Instagram