Dostlar selamlar.
Uzun yıllar araştırmalarım sonucu, 2016dan bu yana saç dökülmesi yaşayan birisi olarak 10 yıldan sonra nihayet saç ektirmeye karar verdim.
His olarak; çok değişik sonunda yapabildim demek ile birlikte acemi bir şekilde ya şöyle olursa ya böyle olursa burası niye böyle şu neden şöyle tarzında kendime sorular sorsam da nihayetinde bunu yapabildiğim için memnunum.
Sabah 7'de klinikte, ilk işlem olarak kan verdik sonrasında prosedür olaraktan sözleşmelerimizi onay formlarımızı imzaladık
KLİNİĞE NOT;
Yalnız sözleşmedeki maddelerde kullanılan cümle öbekleri ve tonu ne yaptığından emin olmayan misafirleriniz için korkutucu olabilir. Biraz daha yapıcı ve hukuki terimleri kullanmanız faydalı olabilir. Çünkü insanlar cümleyi okuyup okuyup duvara "acaba?" şeklinde baktılar.
Sonra fotoğraf çekimine geçtik. Zafer hocam sağolsun sabahın 7 buçuğunda bizleri karşıladı saç çizgisini çekip, greft dağılımına karar verdik. Çok tatlı bir insan kendisi, aklınızdakileri çekinmeden sorun, çok ilgili sağolsun.
Ardından saçlarımızı kestirdik ve donör bölgeden alımımızı gerçekleştirdim. Benim deri yapısı biraz kalın olduğu için hemşire arkadaşı zorladık azıcık ancak sohbet muhabbet, yemek arası derken zaman geçti. Ben hasta olarak onlar operasyon ekibi olarak bayağı yorulduk ancak çok şeker insanlardı sohbet ede ede bitirdik ekimi. Ekime karar verme aşamasında ilk andan itibaren iletişimde kaldığımız Emre Bey'e de büyük teşekkürlerimi sunuyorum.
Klinik ekimden sonra boyun yastığı, çeşitli ağrı kesiciler, antibiyotik, nemlendirici jel/krem verdiler onları bilmukabele dikkatli ve uygun şekilde kullanacağım.
Finas/Xpecia ile saç gelişme aşamamı medikal olarak desteklemeyi düşünüyorum. Zannedersem şu an kafa bölgesinde ödem olduğu için şişik bir görüntü ve alın çizgim yukarıda şeklinde gözüküyor. Fotoğrafımı attığım bu işlerle alakası olmayan arkadaşlarım hala alnın açık bla bla şeyler dese de moralimi bozmadım ama tabii ilk ekim tecrübem olduğu için "acaba mı lan?!?!" falan dedim, bilmiyorum süreç ne getirir ama üzmeyeceğini düşünüyorum (Küçük bir kaçamak olarak yarım yahut bir sigara içme işini bırakırsam iyi olacak)
Ekimden önce, ekimden sonra görüntüleri siz forum sakinlerinin huzuruna bırakıyorum.
Her türlü görüş ve tavsiye içinde şimdiden teşekkürler.