Gönderen Konu: Medical Hair 4093 Greft Yaş 27  (Okunma sayısı 29 defa)

Melancholy35

• Yeni üye
  • *
Medical Hair 4093 Greft Yaş 27
« : Bugün, 20:02:08 »
Öncelikle Forumun Kurucusu Hintell'e ve forumda tecrübelerini ve süreçlerini paylaşıp insanların fikir sahibi olmasını sağlayan herkese teşekkür ederim bende foruma olan borcumu ödemek için saç ektirmeyi düşünen arkadaşlara fikir olsun diye süreci paylaşmak istedim yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.

Öncelikle bulunduğum konum (İZMİR) dolayısıyla ve forumda edindiğim izlenimlere göre Medical Hair de saç ektirmeye karar verdim.  Kliniğinin fiyat politikası biraz değişik 3 Paket sunuyorular En düşük paket 1800 Eurodan Başlıyor 3000 ve 4800 olmak üzere paketler arasında fiyat farkının sebebi bizzat sibel hanımın işlemleri yapması ben en düşük paketi seçtim. Ekim günü 14.01.2026 tarihinde saat 07:00 da klinikdeydim Zafer bey sadece Ön çizgi tasarımını,saç yoğunluğunu ve dağılımını planladı daha sonra ekibi anestezi işlemine geçti bence can acıtan tek kısım burası bu aşamayı atlatınca gerisi rahat greftler toplandı 2500 greftimin çoklu greft olduğu söylendi. Greft toplama aşaması bitince öğle yemeği molası verildi Daha sonra ekim aşaması derken Klinikten çıktığımda saat Akşam üstü 19:00'di yani 12 saat sürdü genel olarak klinikten memnunum temiz personel ilgili ve işlerini biliyorlar.

Facebook Twitter Instagram