Gönderen Konu: 20 yaş agresif dökülme proscar + minoxidil başlangıcım  (Okunma sayısı 581 defa)

sznkzn

• Yeni üye
  • *
Merhaba 16 yaşından beri saçım dökülüyor ve şuan 20 yaşımda saçlarımın yarısı döküldü araştırmalarım sonucu 1/4 proscar ve minoxidil kullanma kararı aldım herhangi bir yan etki görmedim zaman zaman fotoğraf atacağım tedavimden şuan 20. gündeyim durum böyle

sznkzn

• Yeni üye
  • *
Ynt: 20 yaş agresif dökülme proscar + minoxidil başlangıcım
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2026, 02:58:12 »
saç derim çok kepekleniyor minoxidilden öncede böyleydi önerisi olan var mı

Piotr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2026, 07:15:05 »
saç derim çok kepekleniyor minoxidilden öncede böyleydi önerisi olan var mı
ketekonazol içerikli şampuan yada vichy dercos kullanabilirsin.

sznkzn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2026, 10:56:21 »
ketokenazol haftada bir yeter mi suan bioxcin mor olanı kullanıyorum ayrıca

Piotr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2026, 20:50:46 »
ketokenazol haftada bir yeter mi suan bioxcin mor olanı kullanıyorum ayrıca
haftada 2 defa daha iyi olucaktır bioxcin mor bilmiyorum nasıl içeriği temiz ise kullanmaya devam et

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2026, 23:45:19 »
Merhaba 16 yaşından beri saçım dökülüyor ve şuan 20 yaşımda saçlarımın yarısı döküldü araştırmalarım sonucu 1/4 proscar ve minoxidil kullanma kararı aldım herhangi bir yan etki görmedim zaman zaman fotoğraf atacağım tedavimden şuan 20. gündeyim durum böyle
saçlarında çok fazla minyatür var, çok agresif tedavi yapman gerekecek ketokonazol,proscar,dermaroller, gerekirse xpecia da ekleyebilirsin
Ben yoruldum hayat, gelme

sznkzn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2026, 01:28:14 »
dermaroller şuan zararlı olmaz mı saç derim aşırı saglıksız dermaroller iyice yolar diye dusunuyorum saçları

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Ocak 2026, 01:46:32 »
dermaroller şuan zararlı olmaz mı saç derim aşırı saglıksız dermaroller iyice yolar diye dusunuyorum saçları
minoxidili bıraktığın an saçların mahvolacak kullanmaya başlama bile, sen dht blockerden devam et minoxidili önermiyorum çünkü durumu çok vahim olanlar tamamen kurumuş kafadan saç çıkarmaya çalışanların son çaresi , senin bu kafadan dht blockerle saç çıkar çünkü kuruma henüz yok saç derin yeterince verimli ancak kuruma olduğu taktirde önerebilirdim

Kurumadan kastım tamamen açılma demek sende o yok seyrekleşme hala tedaviye elverişli demek

Geçenlerde androgenetik alopesinin kuruttuğu bi saç görmüştüm forumda konu,  adamın kafası nw7 parlak ama ufak olsada şeftali tüyleri vardı, adam kurumuş kafadan minoxidil dutasterid ile 1 yılda nw2 ye gelmişti inanamamıştım çok eski bi konu tabiki forumun ziyaretçisiydim
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2026, 02:03:31 Gönderen: caputodeoro »

Piotr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 22 Ocak 2026, 06:06:36 »
saçların kepekleniyorsa dermatit olabilir dhtden kaynaklı minoxidil kullanma bencede sıkıntı

sznkzn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 22 Ocak 2026, 10:54:46 »
minoxidili bıraktığın an saçların mahvolacak kullanmaya başlama bile, sen dht blockerden devam et minoxidili önermiyorum çünkü durumu çok vahim olanlar tamamen kurumuş kafadan saç çıkarmaya çalışanların son çaresi , senin bu kafadan dht blockerle saç çıkar çünkü kuruma henüz yok saç derin yeterince verimli ancak kuruma olduğu taktirde önerebilirdim

Kurumadan kastım tamamen açılma demek sende o yok seyrekleşme hala tedaviye elverişli demek

Geçenlerde androgenetik alopesinin kuruttuğu bi saç görmüştüm forumda konu,  adamın kafası nw7 parlak ama ufak olsada şeftali tüyleri vardı, adam kurumuş kafadan minoxidil dutasterid ile 1 yılda nw2 ye gelmişti inanamamıştım çok eski bi konu tabiki forumun ziyaretçisiydim
minoxidil ölmüs köklerde ise yarar mı suan birakirsam minoxidili elimdekilerdende olurum diye korkuyorum en azindan proscarla koruyup minoxidille incelenleri kalınlastırıp devam etmek istiyorum

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Ocak 2026, 13:59:47 »
minoxidil ölmüs köklerde ise yarar mı suan birakirsam minoxidili elimdekilerdende olurum diye korkuyorum en azindan proscarla koruyup minoxidille incelenleri kalınlastırıp devam etmek istiyorum
proscar zaten incelenleri kalınlaştırır, minoxidilde kalınlaştırır ama minoxidil proscarla kazandıklarınıda yok eder, o yüzden tedavinin başındasın bırak, proscara devam et vitaminini düzgün al dermarollerini yap, sana bırak diyorum çünkü geç olmadan bırakırsan zararın olmaz, bu ilaç zaten ilerde saç derinde egzama benzeri şeylere de sebep olacak bunun alkol pg oranı çok yüksek çoğu kafa tahriş oluyo bundan

Facebook Twitter Instagram