Hocam martta Cosmedica da ektireceğim bende süreç ve fiyat konusunda bilgi verir misin. Cosmedica hakkında neredeyse hiç başlık yok yaptıran bir kaç kişiyle iletişime geçip karar verdim bende
Merhaba Öncelikle şunu net söyleyebilirim: tıbbi açıdan ortam temiz, hijyenik ve steril. Bu konuda içim rahattı, operasyon kısmında ciddi bir güvensizlik yaşamadım.
Ancak beklenti tarafında şunu eklemek isterim: Klinik sosyal medyada (özellikle Instagram’da) ve Google tarafında çok yoğun reklam ve görünürlük ile karşınıza çıkıyor. Açıkçası içerikler ve yorumlar insanda “büyük bir beklenti oluşturabiliyor. Benim kişisel deneyimimde ise bu dijital imaj ile gerçek süreç arasında bir miktar fark olduğunu söyleyebilirim.
Klinik ağırlıklı olarak yurt dışından (özellikle Avrupa’dan) gelen hastalarla çalışıyor. Bu nedenle süreçler daha standart ve paket mantığında ilerliyor. Türkiye’den yaptıracak olanların greft sayısı, ön hat tasarımı ve beklentilerini mutlaka baştan netleştirmesi faydalı olur.
Ben sürecin henüz erken aşamasındayım, nihai sonucu görmek için zamana ihtiyaç var. O yüzden kesin yargıdan ziyade, gidecek olanlara bilinçli ve sorgulayıcı gitmelerini tavsiye ederim.