Gönderen Konu: Dr hakan clinic 5100 greft  (Okunma sayısı 1471 defa)

Hopeless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr hakan clinic 5100 greft
« Yanıtla #16 : 02 Şubat 2026, 15:06:19 »
Cok sagolasın abi ben de merak ediyorum acıkcas nolacak bakalm kısmet

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Şubat 2026, 16:02:36 »
Evet donorunuz islem oncesi baya zayif gorunuyor. Simdi anlasildi neden 3000 sayisi ile yola cikildigi. Bence kapaticilik anlaminda muthis bir sonuc olmayacaktir sac tipinizden sebepli ama ilk haline gore cok mutlu olursunuz diye dusunuyorum. Hayirli olsun tekrardan  :)

3000 yerine 4400 greft çıkıyorsa demek ki adamın dönor iyi yoksa bu kadar greft çıkmaz. Halı hazırda on bölge de biraz saclari da var. Galiba verteks yani tepe bölgesi ekilmemis on ve orta alana yogunlasilmis  ben bu ekimden sık ve doğal bir görünüm bekliyorum. Saç çizgisi de ortada yani boş yere alan genisletilip greft sıklığı bozulmamış greftler sık ve doğal görüntü için kullanilmis.
Yani hastaya 5100 greft alınip ekilen alanda ortada olmasına rağmen müthiş  kapatıcı bir sonuç bekleme demek ekim yapilan  bu alan ve greft sayisina göre ters düşer.

Arkadaş 7 ay sonra bir aksilik olmazsa sık ve yoğun saçlarına kavuşur.5100 greft sonucta

Hopeless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Şubat 2026, 19:16:28 »
vertexe ekim olmamıs ben de cok umarsadgm bir bolge degil daha dogrusu onceligim degildi abi ,  iyi dileklerin için cok tesekur ederim insallah 6-7 ay sonra guzel sonuclar alırım

Yakub

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 02 Şubat 2026, 22:01:34 »
10. Günden sonra hangi şampuanı kullanmaya başkadınız?

arslann

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 02 Şubat 2026, 22:28:37 »
3000 yerine 4400 greft çıkıyorsa demek ki adamın dönor iyi yoksa bu kadar greft çıkmaz. Halı hazırda on bölge de biraz saclari da var. Galiba verteks yani tepe bölgesi ekilmemis on ve orta alana yogunlasilmis  ben bu ekimden sık ve doğal bir görünüm bekliyorum. Saç çizgisi de ortada yani boş yere alan genisletilip greft sıklığı bozulmamış greftler sık ve doğal görüntü için kullanilmis.
Yani hastaya 5100 greft alınip ekilen alanda ortada olmasına rağmen müthiş  kapatıcı bir sonuç bekleme demek ekim yapilan  bu alan ve greft sayisina göre ters düşer.

Arkadaş 7 ay sonra bir aksilik olmazsa sık ve yoğun saçlarına kavuşur.5100 greft sonucta

Insallah oyle olur zaten ama ben sac yapisina gore soyledim. Sayi tabi ki de onemli ama sac yapisi da sonuclari tamamen etkileyen bir parametre. Ben de cok iyi bir sonuc bekliyorum ve de temenni ediyorum ama sac yapisini da hesaba katmak lazim ongorude bulunurken

İlker bozkurt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 02 Şubat 2026, 22:30:23 »
Insallah oyle olur zaten ama ben sac yapisina gore soyledim. Sayi tabi ki de onemli ama sac yapisi da sonuclari tamamen etkileyen bir parametre. Ben de cok iyi bir sonuc bekliyorum ve de temenni ediyorum ama sac yapisini da hesaba katmak lazim ongorude bulunurken
anestezi iğneleri acıtıyormu

Hopeless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 02 Şubat 2026, 22:57:12 »
Kabukdan sonra bebek sampuanına gecebilirim dediler, gectim ama bence yaglanma arttı tekrardan hair md sampuana gecmeyi planlanıyorum
İgneler konusundanlokal anestezi domor bolge hic acımıyor ama on bolge hafif acıyor , ama bence cogunun abartıldgnı dusunuyorum , ekim problem degil donor bolgenin takiplerinde tahris hissi ve kasıntı cok oluyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 03 Şubat 2026, 00:47:07 »
ön çizgi randomize gayet güzel bir ön çizgi tasarımı saçları çok doğal gösterecektir randomize çizgiyi bu güne kadar bu kadar başarılı yapan merkez görmemiştik gerçi yapan başka yok
Global Moderator

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 03 Şubat 2026, 01:46:58 »

Evet saç yapısı konusunda haklısınız yalnız
Hakan clinic ekilen alanı daraltip, eldeki greftleri sık ve doğal görüntu oluşturacak ekim yapıyor.

Hakan clinic tepe dahil ekse dediğiniz gibi olabilirdi belki. Tepe ekilmemis dolayısıyla dar alanda 5100 greft iyi iş çıkarır sonucuna böyle varıyorum tabi bunlar benim düşünce ve goruslerim

Hopeless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 03 Şubat 2026, 08:29:06 »
Hintel hocam guzel yorumun için tesekkurler,sac tutarmı tutmaz mı zaman gosterir ama hakan clinic dısında 5-5 yerlerde gorustum, en gercekci en tatmin edici ve en dogal ( en onemlis) hakan hoca ve ekibinde olabilecegni dusunerek yaptım

Tepe bolgesi için gelecek olursak bence tepe daha zor tutan bolge, bundan dolayı benle de konusuldu onun yerine esas problemim olan on bolgede ekim yapılması daha mantıklı olacagnı karar verdik, donor bolgem güçlü olsaydı , tepe bolgesine ektirmeyi dusnebilirdik

Hopeless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 06 Şubat 2026, 16:17:28 »
Ekimin 19.günü donor bolgeö hala daha kızarıyor geriliyor ve ödem hisleri oluyor özellikle ensemde , düzelmesi için ne yapmamıyı öneriyorsınuz

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 06 Şubat 2026, 16:23:36 »
Ekimin 19.günü donor bolgeö hala daha kızarıyor geriliyor ve ödem hisleri oluyor özellikle ensemde , düzelmesi için ne yapmamıyı öneriyorsınuz

Mesai saatleri bitmeden ekim yaptığın kliniği ara iletişime geç yardımcı olurlar.

Hopeless

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 06 Şubat 2026, 16:24:55 »
Onlar normal diyor advantan krem kullanıyorum

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 06 Şubat 2026, 16:26:35 »
Onlar normal diyor advantan krem kullanıyorum

İçin rahat edecekse bir hastaneye gidip muayene olabilirsin.

Facebook Twitter Instagram