Gönderen Konu: YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HİNTEL ABİ YORUMLAR SEVINIRIM SAÇ ÇİZGİSİ EKİM BİLGİSİ  (Okunma sayısı 193 defa)

Hodrimeydan41

• Jr. Member
  • **
öncelikle forumdan çok şeyler öğrendin 2 gün önce asuman hanıma yüz yüze ön görüşme gerçekleştirdim şaçım hakkında ortalama kaç greft gerekli ve  kendi şaçlarımla doğal bi şekilde dururmu diye kendisi bana yaşım 21  bu arada takviye dht blocker kulanıyorumusun dedim 2.5 seneden beri kulanıyorum dedim ve doner bölgemim ortalama olduğu 4 bin greft yeterli olduğu ama dht blocker takviye kulanıp şaçlarım dökülme ihtimali oldupunuda vurguladı 2.5 seneden beri şaçlarım dökülmedi sizce fotoraflarda paylaştım ön çizgi nasıl Olmalı bu asuman hanım çizgi iyimi ekimden sonrada dutasterid kullansam saçlarım dökülürmü ön  vertexe ekim yapılcak 4 bin greft önerdi sizin görüşleriniz nedir

Kullanıcı2333001

• Sr. Member
Tepe ve üst hattaki açılmalar ilaçları kullanmadan mı oldu ilaçlara başlayınca açılma gözlemledinmi dökülmede yavaşlama felan gözlemledinmi uzun uzun açıklayabilir misin shedding evresi geçirdin mi ne zaman dökülme yavaşladı saçlarında kalite artışı gözlemledinmi

Hodrimeydan41

• Jr. Member
  • **
Hocam az sonra detaylı fotorafları ve süreçi anlatacam sizce  ekimden sonra dutasterid kullanıp kendi şaçlarımı koruyabilirmiyim

Hodrimeydan41

• Jr. Member
  • **
Hocam öncellik benim şaç dökülme 15 yaşında kendimi elimi atıcak kadar şekil vericek kadar şaçım vardı lisede zaten tepe bölgem baya açık vermişti 18 yaşında üniverteye başladığımda bu  forum sayesinde finasteride başladım 14 ay finasterid kullandım şaç kalitem biraz artı ama önlerde bende etki etmemişti ve dutasteride başladım 6 ay güzel sonuç aldım ama piskoloji olarak beni etkiledi finasterid tekrar geçiş yaptım bunun yanında 8 ada minoxsil ekledim saçlarım biraz gelişme oldu önlerde am artık minoxidil kullanmak istemiyordum rahatsız ediyodu yıpratıyodu alkol 3 ay önce kademeli bıraktım ve 5 aydan beri tekrar finasterid bırakıp dutasteride bir şama daha verdim ve piskolojimi etkilemedi yazdan beri kullanıyorum minoxidili bırakınca hacimde biraz düştü ama geçen hafta perşembe günü asuman hanıma ön görüşmeye  gittim ve bu süreci anlattım yaşımın genç olduğunu  bu dutasterid takviye kullanmasaysım çok büyük oranda saç kaybımın olucağını söledi ben bunu biliyordum 2.5 senden beri dht blocker kulkandığım halde dht oranım 885 çıktı nerdeyse en üst sınırdaydı dht hormonu bende çok baskın  bu dht  blocker kesinlikle olanları korudu 18 yaşımda tedaviye başladığımdan daha kötü değilim şaç kaınlıgı olarak kesin artı ama saç çıkışı olarak bence %15 ama diğer forumda bu kadar uzun süre kullanların benden kat kat daha iyi sonuçlar aldıklarını gördüm vellasıl kelam bu şaça 4 bin greft ekilirse ve dutasterid ile devam edersem güzel sonuç olurmu

Kullanıcı2333001

• Sr. Member
Söylediklerinden anladığım kadarıyla dökülmek çok agresif  DHT blokr kullandıktan sonra açılma olmadı diyorsun eğer kullanmasaydın nw 7 gibi gözüküyor dökülmen olanı koruması bile senin için süper bu gözle bak yinede 23 e kadar bekle eğer açılma yoksa direk ektir derim en azından 1 sene daha gözlemle saçının gidişatını minoxidile de bidaha bulaşma özel günlerde veya sosyal ortamlara gideceğin zaman tepeye topik kullanabilirsin veya bi ürün vardı saçına sürüp duruluyorsun 1 hafta boyunca kalıyor o şekilde idare et derim ön tarafında çok açık değil idare edebilirsin

Kullanıcı2333001

• Sr. Member
1-2 sene daha beklersen eğer açılma olmuyorsa din veya dut işe yarıyor demek ekim yapıp ilaca devam ettiğin sürece korur saçlarını

Hodrimeydan41

• Jr. Member
  • **
Haziranda asuma hanıma ekim yaptıracam zaten beklmenin bi anlamı yok forumdaki duckta ekim yaptırdu bu yaşlarda dutasterid ile oda koruyo bi proplem olucağını düşünmüyorum bu saçlar piskolojimi aşırı derecede bozdu hayatımı nerdeyse mahvetti okadar

Hodrimeydan41

• Jr. Member
  • **
Söylediklerinden anladığım kadarıyla dökülmek çok agresif  DHT blokr kullandıktan sonra açılma olmadı diyorsun eğer kullanmasaydın nw 7 gibi gözüküyor dökülmen olanı koruması bile senin için süper bu gözle bak yinede 23 e kadar bekle eğer açılma yoksa direk ektir derim en azından 1 sene daha gözlemle saçının gidişatını minoxidile de bidaha bulaşma özel günlerde veya sosyal ortamlara gideceğin zaman tepeye topik kullanabilirsin veya bi ürün vardı saçına sürüp duruluyorsun 1 hafta boyunca kalıyor o şekilde idare et derim ön tarafında çok açık değil idare edebilirsin
topik aldım ama sarıç saç olduğu içinmi bilmiyorum tepe çok güzel kapanıyo ama ön de hiç olmuyo kaptıcılık topik işi bana göre değil  yazın ekim şart hocam sizin nasıl süreç

Kullanıcı2333001

• Sr. Member
Önde topik olmuyo zaten de senin tepe ve ortada çok iyi iş yapar yani sen bilirsin yinede inşallah ekimin iyi olur

Hodrimeydan41

• Jr. Member
  • **
Önden fotoraflar böle bakalım ömür boyu bu takviyeleri kullanacaz hep hayalimdi gür saçlı olmak her sabah uyanınca şaçlara yıkayıp seyrekleri kapatmak o kadar sinir ve piskolojik olarak yıpratıyoki şaç ekim yaptırdıktan sonra kendimi çok iyi hissedecem gibi geliyo

Facebook Twitter Instagram