Gönderen Konu: 1.5 yıllık finasterid deneyimi  (Okunma sayısı 1057 defa)

muhtarr

• Jr. Member
  • **
Ynt: 1.5 yıllık finasterid deneyimi
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2026, 10:13:06 »
Dostum burda kimse doktor değil bi öncesi sonrası fotoğraf koysaydın yorum yapabilirdik.
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Proscar 1.25 mg, Ketoral Şampuan, Solgar VM75, Neptune Krill Oil, D2K2 Vitamin, Ducray anaphase anti hair loss Şampuan

Helbot72

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2026, 13:33:14 »
Beyler 1 sene finas 6 aya yakındır dutasterid kullanıyorum donör bölgem kuvvetlendi fakat diğer bölgelerde gelişme olmadı bunun sebebi nedir dökülme de tam durmadı yavaş bir şekilde ilerliyor saçımı koruyor gibi

Dutasteridi hangi dozda kac gunde bir kullaniyorsun birde dokulmenin ilerledigine emin misin bunu dokulen sac oranina bakarak degil goruntuye bakarak olc ve 6 ay dutasterid icin hala erken sayilabilir ozellikle finasteridden gecis yaptiysan shedding senkronizasyon uzun surebilir en az 12-18 ay kullan oyle karar ver

Deamon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2026, 13:02:37 »
Hocam dutasteridi her gün kullanıyordum 1 aydır 3 günde 1 kullanıyorum. Dökülme var ama bariz bir açıklık olmuyor saçımda

Helbot72

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2026, 23:59:02 »
Hocam dutasteridi her gün kullanıyordum 1 aydır 3 günde 1 kullanıyorum. Dökülme var ama bariz bir açıklık olmuyor saçımda

Bence erken degistirmissin dozu belki bu dozda yeterli olabilir dokulmeyi durdurmak icin ama hedefin geri dondurmekse gunde 1 e don birde dutasterid etkisi gec gelir ve sac telleri ayni anda dongu degistirmez o yuzden kademeli shedding yasiyor olabilirsin 6-12 ay arasi etkisi belli olur dutasteridin etkisi hatta bazi kisilerde 18 aya kadar uzayabilir yani 12. Aya kadar yargiya varmak zor ise yarayip yaramadigi konusunda.

Helbot72

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Şubat 2026, 18:24:04 »
Bu arada donor bolgen de ne kadar gelisme oldu oncesinde zayiflamis miydi

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Şubat 2026, 21:12:31 »
Bence erken degistirmissin dozu belki bu dozda yeterli olabilir dokulmeyi durdurmak icin ama hedefin geri dondurmekse gunde 1 e don birde dutasterid etkisi gec gelir ve sac telleri ayni anda dongu degistirmez o yuzden kademeli shedding yasiyor olabilirsin 6-12 ay arasi etkisi belli olur dutasteridin etkisi hatta bazi kisilerde 18 aya kadar uzayabilir yani 12. Aya kadar yargiya varmak zor ise yarayip yaramadigi konusunda.

Ben de uç günde bir dutasterid kullanıyorum diğer günler finasterid kullanıyorum 9 Eylül’den bu yana tedavim bu şekilde ondan önce de günlük finasterid kullandım 14 ay boyunca
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Deamon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2026, 13:37:39 »
Bu arada donor bolgen de ne kadar gelisme oldu oncesinde zayiflamis miydi
Çok zayıf değildi hocam ama eskiye göre bayağı güçlendi fark edebiliyorum

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Şubat 2026, 23:04:54 »
Çok zayıf değildi hocam ama eskiye göre bayağı güçlendi fark edebiliyorum
bendede ilk şakaklara en son tepeye etki ediyor ne alakaysa, genetik hepsi ya
Ben yoruldum hayat, gelme

Deamon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Şubat 2026, 16:40:43 »
bendede ilk şakaklara en son tepeye etki ediyor ne alakaysa, genetik hepsi ya
Durasteridi kaç günde bir alıyorsun hocam bir de başka takviyeler kullanıyor musun

Facebook Twitter Instagram