Gönderen Konu: Dutasterid dozu hakkinda yanlis bilinen  (Okunma sayısı 615 defa)

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dutasterid dozu hakkinda yanlis bilinen
« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2026, 23:27:08 »
Gunluk 50-100 tel arasi sac dokulmesi normal kabul edilir aga olmayanlarda bile dokulur anajen-katajen-telogen evreleri var sacin onemli olan acilma seyrelme hacim kaybi oluyor mu sen buna bak olmuyorsa ilaclar isini yapiyordur

Nasıl 50 100 dökülme normal oluyor hocam bunu bir türlü anlamıyorum yemin ediyorum o zaman kimse kel kalmaz. Bende o kadar dökülme olmaz ama bilmiyorum kafam karışık bazen iyi görüyorum bazen kötü görüyorum

Helbot72

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 19 Şubat 2026, 17:47:18 »
Nasıl 50 100 dökülme normal oluyor hocam bunu bir türlü anlamıyorum yemin ediyorum o zaman kimse kel kalmaz. Bende o kadar dökülme olmaz ama bilmiyorum kafam karışık bazen iyi görüyorum bazen kötü görüyorum

Saci hergun inceliyince algi bozuluyor maalesef bazen isik acisi, temiz olmasi gibi etmenler etkiliyor goruntuyu dermoskopla bakamadigimiz icin en guvenilir yontem ayni isikta ayni acida fotograflar cekip aylik ve yillik karsilastirma yapmak

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 19 Şubat 2026, 19:49:59 »
Saci hergun inceliyince algi bozuluyor maalesef bazen isik acisi, temiz olmasi gibi etmenler etkiliyor goruntuyu dermoskopla bakamadigimiz icin en guvenilir yontem ayni isikta ayni acida fotograflar cekip aylik ve yillik karsilastirma yapmak

Hocam ışık acısı ve ayna da saçı sabit göstermiyor bazı aynalar seyrek gösteriyor bazı aynalar dolgun hacimli gösteriyor telefon kamerası da aynı şekilde farklı gösteriyor burada ölçü hangisinin karşımızdaki insan saçların iyi diyor aynada öyle gözükmüyor ben anlamadım bu durumu
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Facebook Twitter Instagram