Gönderen Konu: Şakaklarda seyrek saçlar  (Okunma sayısı 586 defa)

Nerterver

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şakaklarda seyrek saçlar
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2026, 16:16:34 »
hem şakaklardan dökülüp hemde genel seyrelseydi o zaman tehlikeli olabilirdi de şuan sağlıklı saçaların herhangi bir hormon  ilacı mınoxidil falan kullan kullanma yaşında genç 2-3 yıl boyunca saç mevzusunu kafadan çıkar sonra gelince bakarız

Yunus Emre Yoltay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2026, 17:16:13 »
Hocam o zamanda daha çok seyrelse minoksile geç başladığım için pişman olmaz miyim

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2026, 02:01:51 »
hem şakaklardan dökülüp hemde genel seyrelseydi o zaman tehlikeli olabilirdi de şuan sağlıklı saçaların herhangi bir hormon  ilacı mınoxidil falan kullan kullanma yaşında genç 2-3 yıl boyunca saç mevzusunu kafadan çıkar sonra gelince bakarız
aslında genel seyrelmede insan daha şanslı, ilaçlar inanılmaz tepki veriyor, kurutan dökülmede ilaçlardan genelde pek verim alınmıyo özellikle ilerleyen evrelerde, diffuse thinning seneler geçse bile yanıt veriyor
Ve bu arkadaş diffuse olacağına inanıyorum saç tipinden tanırım çünkü her saç teli arasında böyle boşluk boşluk olur klasik norwood olacağını sanmıyorum
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2026, 02:10:28 Gönderen: caputodeoro »
Ben yoruldum hayat, gelme

Yunus Emre Yoltay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2026, 17:01:00 »
Hocam böyle daha mı iyi yoksa seyreklesiyor ilaç kullanmalı mıyım diffuse dökülme nasıldir

Facebook Twitter Instagram