Gönderen Konu: Klinik seçiminde önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum  (Okunma sayısı 373 defa)

tiesto1905

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba yaşım 27 saçlarım bu şekilde son zamanlarda dökülme de durdu diyebilirim artık saç ekmeye karar verdim bir an da ama günlerdir istanbuldaki tüm klinikleri araştırıyorum ama hala kararsız kaldım kimde ektireceğimi bilmiyorum kafamdaki ana adaylar ahmet tosun,akl,medeks,ers bunların arasında gidip geliyorum benim beklentim saç yoğunluğundan daha çok ön hat çizgisinin doğal durması gerçekten bu durum beni endişelendiriyor tek seansta kapanmayacağını da biliyorum ama dediğim gibi ön hat çizgisi en önemli faktör benim için siz olsanız hangi kliniği tercih ederdiniz teşekkürler şimdiden

fenerrryolu2025

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Klinik seçiminde önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2026, 15:52:17 »
Merhaba Hocam. Öncelikle bu zorlu süreçte kolaylıklar dilerim sana. Ahmet Tosun veya Asuman Hair derim. Benim şahsi düşüncem. Gerisini de sen araştır sana yakın olan kişilerin sonuçlarını incele öyle karar ver derim

ankara24

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2026, 18:02:25 »
Merhaba Hocam. Öncelikle bu zorlu süreçte kolaylıklar dilerim sana. Ahmet Tosun veya Asuman Hair derim. Benim şahsi düşüncem. Gerisini de sen araştır sana yakın olan kişilerin sonuçlarını incele öyle karar ver derim

Katılıyorum, Ahmet Tosun ve Asuman Hair'in ön hat çizgilerini beğeniyorum. Birde bunlara Dr.Hakan kliniği de ekleyebilirsin. Onun da sonuçları çok güzel

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2026, 13:58:15 »
ahmet tosun asuman hanım medeks
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram