Gönderen Konu: İstanbul’da saç ekimi merkezi arıyorum  (Okunma sayısı 201 defa)

Sunumm

• Yeni üye
  • *
İstanbul’da saç ekimi merkezi arıyorum
« : 12 Şubat 2026, 20:44:35 »
Merhaba iyi günler İstanbul’da saç ekim merkezi arıyorum kendim de tıp hekimiyim bir kaç yerle görüştüm bunlardan biri cosmedica clinic diğeri elegance clinic kararsız kaldım açıkcası evime yakın berkay tulpar var onun dışında şişliye de yakınım çok para da vermek istemiyorum 5000 euro gibi 5-6 sene sonra bir daha ektirmeyi düşünüyorum açıkcası çünkü olan saçlarda dökülecek tahminimce bu arada 26 yaşındayım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

ankara24

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İstanbul’da saç ekimi merkezi arıyorum
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2026, 17:28:55 »
Hocam donörün güzel. İstanbulda, Asuman Hair, Dr.hakan clinic, Ahmet Tosun ve Serkan Aygın ile görüşebilirsin. Bu kliniklerden hangisini seçersen seç bence pişman olmazsın

Sunumm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2026, 17:48:57 »
Ahmet Tosun da ekim yaptırmışsınız galiba burayı mı önerirsiniz serkan aygını mı?
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2026, 17:59:34 Gönderen: Sunumm »

ankara24

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2026, 18:00:09 »
Benim eken tanıdığım insanlarda var aslında. Ama daha yetkili bir yere ektirmek isterim. Merak ettiğim diğer konu yabancı olmayınca bir fark oluşuyor mu? Bu kişilerin 15-20 ekipleri vardır. Tecrübeli ekibi başkasına bana tecrübesiz ekibi verme ihtimalleri var mı?

Olmaz diyemem. Olabilir. Bu yüzden daha butik çalışan yerler tercih edersen böyle bir sorunla karşılaşmazsın. Serkan Aygın haricindeki klinikler bildiğim kadarıyla butik çalışıyor. Yani benim yazdıklarımdan demek istedim

Sunumm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2026, 18:12:57 »
Teşekkür ederim biraz araştırınca farkettim butik yerler de çok fazla zaten ahmet tosuna yazdım eğer zaman uyarsa büyük ihtimalle orada ektiririm

Baris35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Şubat 2026, 19:04:06 »
Asmed’i neden listeye almadınız? Bütçe uygunsa görüşün bence. Ayrıca Ers clinic’den de görüş almalısınız

Sunumm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 13 Şubat 2026, 19:50:47 »
Asmed bir tık pahalı bence yani tamam verilebilir bu para da gerek var mı bilmiyorum.

Sunumm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 13 Şubat 2026, 19:53:37 »
Bir soru daha sormak istiyorum. Sigara kullanıyorum ve 2 hafta sonra saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum nasipse. Sigarayı sizce ekimden önce tamamen mi bırakmaya çalışayım yoksa azaltayım mı? Bana saç ekimi yapan birisi tamamen bırakmak strese soktuğu için tekrar kötü sonuç alabileceğimi söyledi.

Baris35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Şubat 2026, 19:56:34 »
Maalesef pahalılık biraz markalaşma sonucu olan durum. Yoksa önerilen merkezlerin hepsi de iyi. Bence biraz göreceli bir durum. Parayı versek sonuca göre niye verdim ki diğer merkezlerde de max bu sonucu alırdım zaten kanısı oluşuyor daha uygun yeri tercih etsek bu sefer verse miydim daha iyisi mi olurdu sarmalına giriyoruz. Garip bir süreç

Baris35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 13 Şubat 2026, 20:01:07 »
Sigara yok diye sağa sola saracaksınız azaltıp bastırarak gidin tabi🙂 yok iradeniz varsa hiç içmeyin bence. Stres hormonu durumu ekim sonradı önemli. Ekim sonrası stresi azaltmak ya da yok etmek elzem. Sigara buna engel olacaksa kademeli durumu kendiniz ayarlamanız gerek

Sunumm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 13 Şubat 2026, 21:34:57 »
Hahaha azaltmaya çalışıyorum ekime 2 hafta var 1.5 paketten 1 e indirdim 1 günde hedefim yarım paketin altına inip ekime gitmek. Verteksi ektirmeyin desem sonuç ne kadar değişir acaba. 5-10 sene sonra 2. Ekimi de düşünüyorum çünkü

Kripteks13

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 13 Şubat 2026, 22:05:24 »
Şişli de Ers clinik fiyat performans ve başarılı bir yer.

Facebook Twitter Instagram