Tanışma ve Görüşme Aşaması:
Klinik ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtim; tüm sorularıma net yanıtlar aldıktan sonra bir ay sonrasına randevumu planladım. Randevu günü saat 07:30’da klinikteydim. Genel olarak oldukça sıcak karşılandık. Hakan Hoca o sırada başka bir hastasıyla ilgilendiği için kısa bir süre bekledim; bu esnada Şeyma Hanım ve Yeşim Hanım PRP ve kök hücre tedavisi için üç tüp kan alarak damar yolumu açtılar.
Hakan Hoca ile yapılan detaylı planlamanın ardından saçlarım tıraş edildi ve 'öncesi/sonrası' karşılaştırması için fotoğraflarım çekildi. İşlem odasına alındığımda lokal anestezi aşamasına geçildi. Anestezi iğneleri bir miktar acıtsa da kesinlikle dayanılmayacak bir ağrı değildi. Ardından Hakan Hoca gelerek ön saç çizgisi için kanalları bizzat açtı ve ekip arkadaşlarına maksimum greft çalışılması talimatını verdi
Greft Toplama Aşaması:
Anesteziden sonra greft alımı için Kübra Hanım geldi kendileri ekiplerin şefiymiş greft alanlarını açarken şeyma hanım ve yeşim hanımda greftleri topladılar. bu aşamada yaklaşık 5000 greft toplandı ardından öğle yemeği molası verildi yemek yedikten sonra ekim aşamasına geçildi.
Ekim Aşaması:
Ekimi yapmak için Ali bey geldi. DHI kalem ile ekimleri yaptı. Sürekli bir isteğimin olup olmadığını sordu, 3 kere wc molası yapıldı. ilgileri için teşekkür ederim. Tüm greftler ekildikten sonra son kalan alanın diğer alanlar kadar sık olmadığını ve içine sinmediğini söyledi bunun için 250 greft daha alım yapıldı. Çok uzun süren ekimin ardından 'tamam bitti' diyip geçmek yerine, en iyisi olsun diye çabalayan Ali Bey'e ekstra teşekkür ediyorum.
Saat 9:30 gibi başlayan ekim akşam 18:30 civarı ile son buldu, son olarak İrem hanım akşam yemeğimi getirdi ardından şampuan ve ilaçlarımı verdi ve nasıl kullanacağımı anlattı. İşlem sonrası yapılması ve yapılmaması gereken detayları anlattı. Tüm ekibe özverili ve titiz çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum.