Açıkçası bence işe yarar, kalıcı, gerçek bi çözüm bence hâlâ yok. Dediğiniz gibi çok serum var.
-Minoksidil (bu ilaçların en başta geleni, başlarda güzel bir etki ama uzun dönemde ve özellikle bırakınca sonuçlar büyük hüsran. Hiç bulaşmamak daha iyi gibi.)
-Fitcare (reklamları instagramda karşımıza çıkıyor, düzenli kullanımda dahil uzun süreli memnun olan yok gibi(reklamları dışında

) muhtemelen minoksidil veya finasteride içeriyor olabilir)
-Uraw mavi sprey (yeni çıktığı söylentileri olsa da uzun süredir var olan ve muhtemelen yüksek dozda minoksidil içeren ve yine bu yüzden gözümüzde eksisi olan bir ürün)
-Vichy dercos serum (Pek bi yorum göremedim.Faydası olacağını sanmıyorum.)
-Dallixa saç serumu (eksozom ve prp yaptırdğım doktorumun ,faydasını göreceğimi düşündüğü ve bir kaç doktorun daha önerdiği ama araştırmama rağmen pek bi yorum bulamadığım ve bu yüzden başlamadığım serum)
-Prozinc plus (çok faydasını gören yok gibi yine)
_Hair forte (Minoksidil gibi ancak daha az yan etkili sanırım öyle yazanlar olmuş ancak etkisi yine çok değil.)
-Clascaterone (Amerikalı bilim insanlarının deneklerde %500 gibi yüksek oranda saç artışı olduğunu ve hiç yan etkisinin olmadığını öne sürdüğü en umut vaad eden geliştirilmekte olan ilaç. Ancak bence Amerikalı bilim insanlarına çok da güven olmaz. Güncel Amerikanın para için yapmayacağı şey yok.. Belki de minoksidil gibi bırakıldığında sonucu hüsran olacak ancak bize yıllarca bir çok doktor bunu önerecek.)
Elimden geldipince bildiklerimi yazdım. Mümkünse bu ilaçlar hakkında tecrübeli arkadaşlar da tecrübelerini yazabilirse güzel olur