Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic/ 05.02.2026 / 5000 greft revizyon / Yaş 29  (Okunma sayısı 214 defa)

ProfessorX

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba.

29 yaşındayım. İlk ekimi 23 yaşında tanıdık tavsiyesi üzerine 2019 yılında este medical groupta 3000 greftlik bir ekim yaptırmıştım. İlk ekimimin sonucu çok iyi olmasa da yeterli gözükmüştü gözüme. Özellikle ön çizgi doğal olmamıştı ama kapatıcılık açısından tatmin etmişti beni. 7 yıllık süreçte herhangi bir medical tedavi kullanmadım ve saçlarım tekrardan seyreldi, zayıfladı. İkinci ekimimim için ön çizgide doğallığı önemseyen ve daha titiz çalışan bir ekim merkeziyle çalışmak istedim ve Dr. Hakan Clinici tercih ettim.

İlk görüşme

Hakan hocayla görüşmeden önce başka bir klinikle de görüştüm. Sorduğum sorulara ilgisiz cevapları ve günlük hasta sayıları fazla olması sebebiyle orası içime sinmedi.

Hakan hocayla görüştüğümde sağolsun bütün sorularıma sabırla cevapladı ve ekim planlaması hakkında bilgi verdi. Ön hatta sökümün iyi olabileceğini hem daha doğal bir ön çizgi olacağını hem de ekim alanı geniş olduğundan ekim alanını daraltacağını söyledi. Samimi ve profesyonel yaklaşımlarından dolayı Dr. Hakan clinicte yaptırmaya karar verdim ve başka bir yerle görüşme ihtiyacı hissetmedim.

Ekim Öncesi
Sizi whatsapp gruplarına alıyorlar ve ekime kadar aklınıza takılan şeyleri burda sorabiliyorsunuz. Ben genellikle takviye kullanımı ve ilaç kullanımı konusunda sordum. Hızlıca geri dönüş sağlıyorlar.

Ekim Günü

Sabah 08.30’da  kliniğe gittik. Ekg çekildi, damar yolu açıldı ve kan testi yapıldı. Daha sonra Hakan hoca saç ekimi planlamasını yaptı. Özellikle ön çizgi için bayağı uğraşıyor. Operasyonun yapılacağı yere geçtim, lokal antestezi yapıldı. Biraz ağrılı oluyor ama 10 dakika kadar sürüyor ve dayanılmaz değil. Daha sonra Hakan hoca geldi ön çizgi kanallarını açtı. Söküm işlemlerini ise Kübra hanım yaptı. Sökümden sonra ise donör bölgeden greft çıkarmaya geçti. Yeşim hanımla Şeyma hanımsa çıkarılan greftleri topladı. Hakan hoca sık sık gelip kontrol ediyor. Toplam 5000 greft çıktı ikinci ekime göre iyi bir rakam olduğu ama çoğunluğun tekli olduğu söylendi. Zaten saçlarımın tekli olduğunu tahmin ediyordum ama 5000 greft açıkçası beni mutlu etti. Greft toplama bittikten sonra öğlen yemek molası verildi. Daha sonra Ali bey geldi ekim işlemini DHI tekniğiyle yaptı. Ekim bittikten sonra tekrardan yemek ikram edildi. Akşam 7 gibi klinikten ayrıldım.

Değerlendirme

Klinik öncellikle çok profesyonel çalışıyor kendimi hastanede ameliyat oluyormuş gibi hissettim. Sürekli nabız ve tansiyon kontrolü yapılıyor ve sıklıkla nasıl olduğunuz soruluyor. Bu açıdan güven veriyor.
Ekiminizi yapan ekip çok tecrübeli ve ilgili. Hakan hoca özel olarak eğitim vermiş ekiplerini ve yıllardır beraber çalışıyorlar. Ayrıca günde 2-3 ekim alıyorlarmış bu da işlerini titizlikle yaptıklarını gösteriyor.
Benim ekimim bir revizyon ekimi olduğu için hem donör alanda hem de ekim alanında yaralardan dolayı deride sertleşme olmuştu. Geçen yaz saçlarımı kazıyordum bununda etkisi olabilir. Bu açıdan da kolay bir işlem değildi ancak sağolsunlar alım ve ekimde titiz davrandılar.
Hem ekim konusunda hem de ilgilerinden memnun kaldım. Hakan Hoca ve ekibine çok teşekkür ederim. Bu forum sayesinde Dr. Hakan Clinici keşfettim. Başta Hintell ve değerli forum üyelerine de ayrıca teşekkür ederim.

ProfessorX

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Clinic/ 05.02.2026 / 5000 greft revizyon / Yaş 29
« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2026, 21:30:39 »
Kabuk dökümü sonrası ve donör öncesi sonrası
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2026, 01:19:39 Gönderen: ProfessorX »

İlker bozkurt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2026, 22:34:08 »
Donör bölgenizide paylaşırmısınız durumu nasıl görmek isteriz

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2026, 00:13:33 »
Bu Ekimi de takibe aldım. Hayırlı olsun ekiminiz

visual

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2026, 01:02:06 »
aynı ekip 6 gün önce benim de ekimimi yaptı, umarım güzel sonuçlar alırız.

ProfessorX

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2026, 01:22:25 »
Sağolun, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Facebook Twitter Instagram