Gönderen Konu: The Hair Ahmet Tosun Saç Ekimi 5000 greft  (Okunma sayısı 142 defa)

Elyas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
The Hair Ahmet Tosun Saç Ekimi 5000 greft
« : 20 Şubat 2026, 16:01:07 »
Uzun zamandır saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum. Benim için en önemli konu ön çizgideki doğallıktı. İçime tam sinmeyen bir şey yaptırmak istemediğim için detaylı bir araştırma sürecine girdim. Birkaç isim dikkatimi çekti ama sonuçları olsun ön çizgideki doğallıktaki başarı olsun ve memnunuyet yuzdesine baktigim zaman bana en çok güven veren samimi gelen kişi Ahmet Tosun oldu.
Görüşmeye gittiğimde süreci net ve şeffaf bir şekilde anlattı. Maksimum greft hedefiyle, en iyi ve en doğal sonucu planlayacağını söyledi. Açık konuşması ve yaklaşımı güven verdi ve tarihimizi belirledik.
Bu arada 32 yaşındayım ve 18.02.2026 tarihinde operasyonum gerçekleşti.
İşlem günü lokal anestezi sırasında kısa süreli bir sızı oluyor, bunu saklamaya gerek yok 🙂 Ama anestezi sonrası kök alımı ve kanal açma aşamasında herhangi bir acı hissetmedim. Sadece işlem yapıldığını hissediyorsunuz.
Kök alımı Ahmet Beyin ekibi tarafından gerçekleştirildi. Hatta bir ara kendisinin de kök alımına dahil olması beni hem şaşırttı hem mutlu etti. Kanal açma aşamasında ise bizzat kendisi devreye girdi ve saçın doğal yönüne uygun, oldukça titiz bir çalışma yaptı. Gerçekten bu aşamada detaylara verdiği önemi net şekilde hissettim.
Son aşamada ekim işlemi de Ahmet beyin ekibi tarafından dikkatli özenli ve titiz şekilde ekimi gerçekleştirdi.
Normalde bu tarz paylaşımlar yapan biri değilim. Ancak süreç boyunca Ahmet Bey ve ekibinin titizliği, işlemin bizzat kontrolünde ilerlemesi ve saç ektiren kişiye gelip geçici gözüyle bakmayıp bir insanın hayalini anlayarak empatiyle yaklaşmaları işinide gerçekten severek yaptigini görünce bu paylaşımı yapmak zorunda hissettim. Bundan dolayı başkalarına referans olması adına deneyimimi paylaşmak istedim. Kendi fikrimce ekimin güzel sonuclanacagi kanaatindeyim fakat daha önce saç ektiren veya bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar fotoğraflara bakıp yorum yaparsa sevinirim. Olumlu ya da olumsuz tüm görüşlere açığım 🙏

Facebook Twitter Instagram