Gönderen Konu: ASMED – Koray Erdoğan – 5012 Greft – 20.01.2026 – 31 Yaş  (Okunma sayısı 4320 defa)

ScalpPhoenix

• Yeni üye
  • *
Tarih: 20.01.2026
Ekim Merkezi: Koray Erdogan
Greft Miktarı: 5.012 greft
İlaç Tedavisi: Finasteride (ameliyat günü itibarıyla başladım) + PRP (6 seans / ayda 1) yapilacak 1. si ameliyat gunu yapildi.

Graft Calculator özeti:
Toplam greft: 5.012
Ortalama saç/greft oranı: 2.02

Donör dağılımı
Temporal: 448 greft — 1.69 saç/greft
Parietal: 2.164 greft — 1.99 saç/greft
Occipital: 2.400 greft — 2.10 saç/greft

Greft tipleri:
Tekli: 1.253
İkili: 2.548
Üçlü: 1.091
Dörtlü: 111
Beşli: 9

Koray Hoca’da A grubu saç ekimi yaptırdım. Operasyon once on bolge sonra diger bolgeler olarak 2 gunde yapildi.

10. günde kabuk dökümü oldu. kabuklari iyi nemlendirdigim icin cok yumusakti ve kolayca ciktilar.

Kabuk dökümünden sonra sıklık iyiydi on ve orta bolge icin. tepe bolge icin yine biraz aciklik var gibiydi. Şok dökülmeyle birlikte seyrelme başladı ama beklediğim kadar yoğun dolume olmadi, ekilen saçlardan kalan cok oldu on ve orta bolgede tepede cok az sac kaldi. 3. 4. haftalarda zarar vermeyecek sekilde ama yumusak olmayan artan sekilde yikamalar yaptim. özellikle 2–4. haftalar arasında yastıkta çok saç gördüm dokulme cok olmus tepe bolgemden (temasa bağlı olduğunu düşünüyorum). Şu an dökülme büyük ölçüde durdu, az seviyede cok az diyebilirim.

Ön hat ve orta bolge iyi sonuc verecek gibi ama tepe için sonucu görmek adına en az 4–6 ay beklemek gerektiğini düşünüyorum finasteridinde etkisini gostermesi icin. ama yinede aciklik kalacak gibi bakalim zaman gosterecek.

Ayrica ekimle ilgili donor bolgemdeki sag tarafimda biraz seyreklik olustu saclar kisayken daha cok belli oluyor zaten fotolardanda belli alimlar duzensiz biraz sag sol farkli. alim yapan kisilerin farkli olusundan diye dusunuyorum cunku sag tarafimi ve sol tarafimi iki farkli kisi aldi ekimdede ayni sekilde.

ScalpPhoenix

• Yeni üye
  • *
ekim fotolari

ScalpPhoenix

• Yeni üye
  • *
greftler

ScalpPhoenix

• Yeni üye
  • *
10. gun kabuk dokumunden sonra

ScalpPhoenix

• Yeni üye
  • *
30. gun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekiminiz. Planlama ve ekim, özellikle açık alanın durumu göz önüne alındığında son derece başarılı ve profesyonel görünüyor. Vakanın zor olduğu çok net, özellikle tepe bölgesi her zaman en kritik ve en fazla tecrübe gerektiren alandır. Zaten Koray Hoca’nın tepe bölgesini çoğu zaman bizzat kendisinin planlayıp kanalları açması da bu bölgenin ne kadar hassas ve uzmanlık isteyen bir alan olduğunu gösteriyor. Çünkü tepe bölgesinde doğru açı, doğru yön ve doğru yoğunluk oluşturmak ciddi bir estetik vizyon ve üst düzey teknik hakimiyet gerektirir.

Ön hat, orta alan ve genel geçişler şu anki planlamaya bakıldığında oldukça başarılı ve doğal bir bütünlük oluşturacak şekilde tasarlanmış. Bu bölgelerde sonucun çok güçlü ve tatmin edici olacağını düşünüyorum. Tepe bölgesi ise her zaman sabır isteyen bir süreçtir, ancak bu planlama ve bu ekiple oradan da mümkün olan en iyi verimin alınacağı çok belli.

Ekibin çalışması, planlama disiplini ve operasyonun genel kalitesi gerçekten üst düzey. Temiz, kontrollü ve estetik odaklı bir yaklaşım uygulanmış. Zaten siz de sürecin ne kadar profesyonel ilerlediğinin farkındasınızdır. Bu kadar doğru planlanmış ve tecrübeli ellerde yapılmış bir ekimin sonucunun da aynı ölçüde başarılı olacağına inanıyorum. Şimdiden sabır süreciniz hayırlı olsun, umarım ilerleyen aylarda çok doğal, güçlü ve tatmin edici bir sonuç alırsınız.
Global Moderator

Ok

• Yeni üye
  • *
Grup A dediğiniz tüm işlemlerin Koray hoca tarafından yapıldığı paket mi oluyor ? Umarım istediğiniz gibi olur, güzel görünüyor.

Nasıl Ya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Eski saçlarında bir zayıflama incelme var mı?

ScalpPhoenix

• Yeni üye
  • *
Tesekkurler yorumun icin Hintell. ozellikle tepe bolgesi icin koray hocaya yaptirmayi istemistim aslinda gecen sene baska kliniklerlede gorusmustum ama bekleyip koray hocada yaptirmak daha mantikli geldi genel surec cok iyiydi benim icin konaklama ekibin planlamasi operasyon kalitesi vs cok rahat gecti. on ve orta bencede guzel bi sonuc cikacak gibi tepe icin 8-12 ay beklemek gerekecek belkide 2. bir ekim gerekecek gibi suan icin birsey soylemek erken acikliga gore karar verecegim sanirim bir sene sonrasinda :)

Grup A dediğiniz tüm işlemlerin Koray hoca tarafından yapıldığı paket mi oluyor ? Umarım istediğiniz gibi olur, güzel görünüyor.
A grup da koray hoca planlama ve kanal acimini yapiyor bendede o sikilde oldu. b gurunda koray hoca sadece on cizginin kanalini aciyormus orta tepe bolgesi icin ekip yada bazende yine kendi yapabiliyormus bana soylenen oydu.

Eski saçlarında bir zayıflama incelme var mı?
Eski saclarimda ekim bolgesinde arada kalanlar yada donor alanda hergangi bir sayiflama olmadi kalinlik ve uzunluklari ayni bence suan icin saglikli duruyorlar.

KEL DAMAT

• Sr. Member
Güzel ekim takipteyim
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Bekir Bek
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia , Vitamin D, Vitamin C

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED – Koray Erdoğan – 5012 Greft – 20.01.2026 – 31 Yaş
« Yanıtla #10 : 23 Şubat 2026, 10:27:52 »
Harika olacak bu saçlar.

dougstanhope

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 25 Şubat 2026, 21:14:53 »
Nasıl ilerliyor şu an sizin için süreç, ben de aynı gün asmedde yaptırdım ve şu an şok dökülme kendi önceki saçlarım dahil her şeyi aldı götürdü sizin 30.günde şok dökülme olmamış gibiydi hala, başladı mı sizde de

ScalpPhoenix

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 25 Şubat 2026, 21:56:45 »
Nasıl ilerliyor şu an sizin için süreç, ben de aynı gün asmedde yaptırdım ve şu an şok dökülme kendi önceki saçlarım dahil her şeyi aldı götürdü sizin 30.günde şok dökülme olmamış gibiydi hala, başladı mı sizde de

suan icin bi sorun yok aslinda bende sok dokulme bi anda olmadi bende bir iki hafta boyunca azr azar asaldi kabul dokumunden sonra ve 5. hafta fark var siklik arasinda aslinda dokume oldu baya arada kendi saclarimda vardi belki ondan kaynakli az gibi gozukuyordur. kendi saclarimda hic dokulme olmadi diyebilirim sadece yeni eklenler dukuldu bir kismi ama hala suan yikarken elime geliyor yeni ekilen saclar. eski saclarimda bir sorun yok simdilik.

gencay

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun hocam Tam asmed kalitesinde harika bir saç ekimi olmuş umarım süper sonuç alırsın

Facebook Twitter Instagram