Gönderen Konu: İkinci ekimi yaptırmalımıyım ?  (Okunma sayısı 320 defa)

caniyanan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İkinci ekimi yaptırmalımıyım ?
« : 25 Şubat 2026, 13:55:15 »
Merhabalar ırsi olarak 18 yaşından beri saçlarım dökülüyordu. Birinci ekimimi 2016 da yaptırttım şuan yaşım 30 ve seyrekliklerimi topic tarzı ürünlerle kapatıyorum. İkinci Ekim mi yaptırmalıyım ? Yoksa saç vitamini reklamları görüyorum inanılmaz sonuçlar alıyorlar onu mu yaptırmalıyım ? Ve dönorumdan hiç memnun değilim.. sizce ikinci Ekim olur mu ? Saç protezine geçmek hiç istemiyorum..

thatss3

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İkinci ekimi yaptırmalımıyım ?
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2026, 11:21:08 »
Merhabalar ırsi olarak 18 yaşından beri saçlarım dökülüyordu. Birinci ekimimi 2016 da yaptırttım şuan yaşım 30 ve seyrekliklerimi topic tarzı ürünlerle kapatıyorum. İkinci Ekim mi yaptırmalıyım ? Yoksa saç vitamini reklamları görüyorum inanılmaz sonuçlar alıyorlar onu mu yaptırmalıyım ? Ve dönorumdan hiç memnun değilim.. sizce ikinci Ekim olur mu ? Saç protezine geçmek hiç istemiyorum..
saç vitaminlerine olsun gel kardeşim saçını çıkartırız diyen piyasadaki sahtekarlara olsun yüz binlerce para kaptırdım onlarca yere tedavi yaptırdım hepside tırt bence forumdan iyi bir ekimci bulup bir ön görüsme yapman çok sağlıklı olur

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İkinci ekimi yaptırmalımıyım ?
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2026, 23:12:44 »
valla bu kafayı ancak medekes toparlar ekerse

Facebook Twitter Instagram