Gönderen Konu: Saç Ekimi Yaptırmalı Mıyım ?  (Okunma sayısı 874 defa)

zvatsk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Yaptırmalı Mıyım ?
« Yanıtla #15 : 06 Mart 2026, 23:06:59 »
Hocam öncelikle bu zorlu süreçte kolaylıklar dilerim. Asman Hair ve Ahmet Tosun ile de bir görüşmeni öneririm. Çok pozitif birisin, maşallah. Böyle insanların işi de uğruna gider genelde. Hakkında hayırlısı olur inşallah
Çok teşekkür ederim Asuman Hair duydum ama araştırma fırsatım olmadı, Ahmet Tosun aklımda açıkcası arada kaldım biraz Ers, Cüneyt Çoşkun, Ahmet Tosun arasında. Aslında Şahin Çelik hoca eksin isterdim ama Ankara'da olduğundan gidemiyorum.

thatss3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 07 Mart 2026, 13:31:52 »
Protez hiç kafama yatmıyor her sene 1 ekim parası masrafı var bakımı saçın fiyatı vs. üstüne yaz kış sorun oluyor yapışkanları ve kafa derisi tahrişi falan hiç benlik degil. Ekim düşünüyorum normalde ama ekime uygun muyum nispeten güzel bir görüntü elde eder miyim emin değilim aslında bunun için fikir arıyorum. Bir de saç simülasyonu da mantıklı geliyor ama hani şu 1 numara saç simülasyonu olanlardan kafa ve yüz tipime 1-3 numara saç yakışıyor o yüzden öyle bir simülasyon düşündüm. Ekim ve simülasyon arasındayım sizin fikriniz nedir bu konuda
hocam seni anlıyorum yaşlarımız yakın, bana da kısa saç yakışıyor ben saç ektirirsem sadece üste ektirip yan ve arkayı sıfıra vurup arkadaki seyrekliğe açık tonda smp yaptıracağım anderson talisca vari bir saç yapacağım yani dökülmelerimizin ve seyrekliklerimizin geniş alanda olmasından dolayı arkaya ektirmeyi doğru bulmuyorum hem de arkaya ekilen saçın tutma şansı çok düşük

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : Bugün, 01:52:00 »
Hocam yaşın 25 ve zaten son evredesin. Tepedekileri fin bile kurtarmaz büyük ihtimalle böyle agresif bir dökülme. O kadar agresif ki DHT'ye dirençli saçların bile zayıf görünüyor.
Çok geriden bir ön çizgi ve orta kısma doğru bir ekim yapılabilir, verteks mümkünatı yok doldurmanın. Sakal desteği gerekecek büyük ihtimalle. Ekilenler bile ne derece tutacak ya da kaplayıcılık sağlayacak şüpheli çünkü donörün de zayıf.

zvatsk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : Bugün, 02:15:53 »
Hocam yaşın 25 ve zaten son evredesin. Tepedekileri fin bile kurtarmaz büyük ihtimalle böyle agresif bir dökülme. O kadar agresif ki DHT'ye dirençli saçların bile zayıf görünüyor.
Çok geriden bir ön çizgi ve orta kısma doğru bir ekim yapılabilir, verteks mümkünatı yok doldurmanın. Sakal desteği gerekecek büyük ihtimalle. Ekilenler bile ne derece tutacak ya da kaplayıcılık sağlayacak şüpheli çünkü donörün de zayıf.
Hocam ben deneyeyim olursa ne mutlu olmazsa nasip der geçerim, yani hem erken başladı hem de uzun süredir döküldüğü için bir süre sonra sorun olmamaya başlıyor ama ektirmezsem sonucu bilemem içimde ukte kalacağına denemek lazım.

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : Bugün, 14:01:45 »
Hocam ben deneyeyim olursa ne mutlu olmazsa nasip der geçerim, yani hem erken başladı hem de uzun süredir döküldüğü için bir süre sonra sorun olmamaya başlıyor ama ektirmezsem sonucu bilemem içimde ukte kalacağına denemek lazım.

Şunu unutma ekim geri dönüşü olmayan bir cerrahi işlem. Sonuç hoşuna gitmezse saçını kazıtamayabilirsin. Ekilen saçlar kapatıcılığı olmayabilir ve sanki sonradan tutuşturulmuş gibi durabilir.
Anlamlı ve doğal bir görüntü oluşacaksa buyrun ama lütfen bu ekimi çok üst düzey bir doktorda yaptırın ya da hiç bulaşmayın.

Facebook Twitter Instagram