Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic / 3000 Greft / 19.02.2026 / 39 Yaş  (Okunma sayısı 29 defa)

Phantom03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar,

Ben 39 Yaşındayım daha önce ilk saç ekimini Dr. Özlem Biçer'e yaptırmıştım ve yaklaşık 3000 Greft edilmişti özellikle şakaklar ve ön çizgi baya gerideydi. Netice o zamanın şartlarına göre (2015) iyiydi fakat zamanla seyrelme ekim bölgesinde zamanla çoğaldı öyle bi anda dökülme olmadı.

Dr Hakan beyin yaptığı ekim sonuçları hoşuma gitti özellikle ıslak halde video paylaşımlarını çok beğendim. Cok doğal ve sık olması benim için en önemli faktörlerden biriydi.

Planlama görüşmesinde safir tekniği uygulana bilmesi için saç çizgimin biraz öne alınması gerektiğini söyledi daha doğal bir saç cizgisi oluştura bilmek için. Fakat ben saç cizgimden memnundum ve daha fazla aşağıya alınmasını istemedim benim için şakaklar ve ön tepe sıklaştırma işlemi daha önemliydi. Sonra 2700 Greft yeterli olacağını söyledi fakat ben ön cizgimi cok sık olmasını istedim o yüzden 3000 yapmaya karar verdik.

Işlemden önce rutin sağlık kontrolu yapıldı kan alındı nabız tansiyon ölcüldü ve ekim süresindede devamli kontrol altındaydım.

Daha fazla detaylara girmeyeceğim merak edilen birşey varsa yanıtlaya bilirim. Sonucta defalarca paylaşımlarda anlatmışlar.
Bırakalımda resimler konuşsun:)

Facebook Twitter Instagram