Gönderen Konu: İBRAHİM ERAYHAN VS ASUMAN HAİR  (Okunma sayısı 282 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: İBRAHİM ERAYHAN VS ASUMAN HAİR
« Yanıtla #1 : 04 Mart 2026, 04:38:35 »
bence her anlamda asuman ön planda kıyaslanmaz bile diye düşünüyorum :)
Global Moderator

theking

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Mart 2026, 06:58:01 »
bence her anlamda asuman ön planda kıyaslanmaz bile diye düşünüyorum :)

Haklısınız. Aslında benim merak ettiğim bir diğer konu matematiksel hesaplama yapılıp yapılmaması. Yani dönorden greftler göz kararı mı alınıyor. Belki benim sol tarafta sağa göre daha fazla kök var. Yani ense 3-4 alana ayrılıp her alan için cm2deki ortalama greft sayılsa buna göre her alanda belirli bir oranda greft alınsa daha iyi olmaz mı hocam..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2026, 07:15:18 »
En detaylı hesaplamayı Türkiye’de yapan merkezlerden biri kesinlikle Asmed. Kendi tasarladıkları cihazlarla, ekilecek saçın ortalaması, greft sayısı, çoklu greft dağılımı, alan hesaplaması, saç kalınlığı gibi tüm detayları en ince ayrıntısına kadar ölçüyor ve planlıyorlar.

Asuman Hanım’a gelirsek; gözlemlediğim kadarıyla yaptığı saç ekimleri oldukça dengeli ve başarılı . Kendisi, operasyon sırasında kendi tasarım ve hesaplamalarını uyguluyor olabilir, ama bu detaylara ben tam olarak hakim değilim.

Özetle, Asmed Türkiye’de bu teknik ve estetik hesaplamaları en kapsamlı şekilde yapan merkez olarak öne çıkıyor. Asuman Hanım da kendi stratejilerini uyguluyor; fakat detayları nedir çok hakim değilim DÜNYA GENELİNDE  Asmed kadar kapsamlı bir sistem kullananan başka bir firma yok..

ama yakında olacaktır asmed yaptığı bir cihazı yakında satışa çıkaracak hem de erişebilir rakamda tasarım aşamaları program yazılımları vs takibimde
  asuman hanımda bu cihazı alacaktır diye düşünüyorum..
Global Moderator

theking

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2026, 07:36:26 »
Ne kadar yakında cıkaracak hocam ve asuman hanım alacak? Ona göre bekleyelim? Asuman hanım bildiğim kadarıyla göz kararı dönorden alıyor. Yani bu çok fark eder mi sonuca

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2026, 11:14:50 »
Ne kadar yakında cıkaracak hocam ve asuman hanım alacak? Ona göre bekleyelim? Asuman hanım bildiğim kadarıyla göz kararı dönorden alıyor. Yani bu çok fark eder mi sonuca

Onu beklersen 1 sene sonra saç ektirirsin :) en erken
Asuman hanım alır diye düşündüm kesin alıcam Hintell cim demedi :)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram