Gönderen Konu: 8.ay saç ekimi dokulmesi  (Okunma sayısı 413 defa)

Kullanıcı2333001

• Sr. Member
Ynt: 8.ay saç ekimi dokulmesi
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2026, 05:57:42 »
Ekim sürecinde minoxidil kullandınmı veya finasterid kullanıp bıraktınmı şuan kullandığın bi takviye varmı

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2026, 14:04:59 »
Saç çizgin oldukça kötü görünüyor. Ekilenler dökülmüyor, kendi saçların dökülüyor. Saç ekimi erkek tipi genetik (aga) dökülmeyi durdurmaz. 21 yaşında birini hiçbir doktor asla kabul edip saç ekmez. Dökülmen stabil değil. Hangi şablonda kelleşeceğin belli değil. Ekime gittiğine göre belli bir açıklığın vardı yani agresif bir dökülmen vardı ve o hala devam ediyor.

Yapacağın en mantıklı şey iyi bir klinikte revizyon/tamir işlemine girmek. Bu süre zarfında dökülmeni stabil hale getirmek için finasteride araştırabilirsin. Umarım donör alanın iyidir ve overharvest durumu yoktur. Saç çizgini düzeltmek dışında asla ama asla 2. bir saç ekimi operasyonuna girme. Geçmiş olsun.

Yakub

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2026, 15:06:21 »
Kardeşim merhaba, erkek tipi saç dökülmesi ömür boyu devam eder. Kimisi 30-40 yaşlarda duruyor desede yalan söylüyor. O yüzden var olan ve ekilen saçlarını korumak için xpecia, finasterid, saw palmetto, multivimatin, biotin, mezoterapi, prp gibi saç dökülmesini durduracak ilaç ve terapiler alman gerekiyor. Bu yazdıklarımı tek tek araştırırsan fikir sahibi olursun.

Kullanıcı2333001

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 01 Mart 2026, 15:24:21 »
Saç çizgisinin çok kötü olduğunu düşünmüyorum çevremde birçok doğuştan böyle olan arkadaşlarım var finasterid kullanması lazım ama bakalım önceden kullanmışmı kullanıp bırakmışmı eğer ekim yapan merkez fin kullandırtmadan ekim yapmışsa yanlış yapmış birde ekimden önceki resimleri eklersen ona göre bakalım

Fırat66363636

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Mart 2026, 15:52:12 »
Ekim sürecinde minoxidil kullandınmı veya finasterid kullanıp bıraktınmı şuan kullandığın bi takviye varmı

Hicbisey kullanmadım sadece 3-4 prp 1 mezoterapi yaptım bahsettiklerini ekim firması onermedi istemedi kullanmamı

Fırat66363636

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Mart 2026, 15:54:14 »
Saç çizgin oldukça kötü görünüyor. Ekilenler dökülmüyor, kendi saçların dökülüyor. Saç ekimi erkek tipi genetik (aga) dökülmeyi durdurmaz. 21 yaşında birini hiçbir doktor asla kabul edip saç ekmez. Dökülmen stabil değil. Hangi şablonda kelleşeceğin belli değil. Ekime gittiğine göre belli bir açıklığın vardı yani agresif bir dökülmen vardı ve o hala devam ediyor.

Nekroz da yaşamıştım  enfeksiyon diyorlarda nekroz yani ondan dolayı zayıflık ya olabilir bilmiyorum dökülme can sıkıcı

Çizginin kötü olduğunu bende düşünüyorum enfeksiyon nekroz yaşamışım zaten ondan dolayı da zayıflık olabilir ama kendi saçımda ekilende dökülüyor.

Yapacağın en mantıklı şey iyi bir klinikte revizyon/tamir işlemine girmek. Bu süre zarfında dökülmeni stabil hale getirmek için finasteride araştırabilirsin. Umarım donör alanın iyidir ve overharvest durumu yoktur. Saç çizgini düzeltmek dışında asla ama asla 2. bir saç ekimi operasyonuna girme. Geçmiş olsun.

Fırat66363636

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Mart 2026, 15:55:00 »
Kardeşim merhaba, erkek tipi saç dökülmesi ömür boyu devam eder. Kimisi 30-40 yaşlarda duruyor desede yalan söylüyor. O yüzden var olan ve ekilen saçlarını korumak için xpecia, finasterid, saw palmetto, multivimatin, biotin, mezoterapi, prp gibi saç dökülmesini durduracak ilaç ve terapiler alman gerekiyor. Bu yazdıklarımı tek tek araştırırsan fikir sahibi olursun.

Cinsel olarak yan etkisi olmayan birini kullanmak istiyorum

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Mart 2026, 15:58:53 »
Senin kararın ama 21 yaşında fin ile bile saç ektirmek yanlışken sen bir de finsiz devam etmek istiyorsun. Bol şans.

Kliniğin adını merak ettim 21 yaşında saç ekimi yapan yeri.

Fırat66363636

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 01 Mart 2026, 16:08:56 »
Senin kararın ama 21 yaşında fin ile bile saç ektirmek yanlışken sen bir de finsiz devam etmek istiyorsun. Bol şans.

Kliniğin adını merak ettim 21 yaşında saç ekimi yapan yeri.

Şimdi şöyle cinsel anlamda sorun yaşamak istemem saç konusuna gelirsek yaptırdığım yer kabul etmese farklı yere giderdim yani kesin çünkü açıklık kendimce fazlaydı klinik ismide adamlarla hasır neşir olduğum için ismi bende kalsınbide nekroz çıkmıştı ekim bölgesinde o bölge de hala sertlik çıkan saçta dökülüyor yokssa eski sacmi.bilmiyom tempral bölge ve alnı daraltmak istiyom çok geniş kalmis

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 01 Mart 2026, 16:15:30 »
Ekim merkezinin gurur duyması gerekmez mi yaptığı işten dolayı yani paylaşman reklamını yapman anlamına gelir yaptıkları işin arkasındalarsa.

21. yaşında NW3 şablonu var, hızla NW4'e gidiyorsun. Saç ekimi yaptırdığında önde saçların olacak ama orta/arka kısım dökülecek. Doğal olmayan bir görüntü oluşacak.

Malesef hem senin yaşında ve senin agresif tip dökülmende hem fin kullanmayayım hem gür saçlarım olsun hem de dökülmem dursun diye bir yol yok. Keşke olsa.

Kullanıcı2333001

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 01 Mart 2026, 16:21:40 »
Bende katılıyorum hem fin kullanmaz hemde saçım dökülmez dersen olmaz birini seçmek zorundasın ya fin ya saç

Fırat66363636

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 01 Mart 2026, 16:32:44 »
Ekim merkezinin gurur duyması gerekmez mi yaptığı işten dolayı yani paylaşman reklamını yapman anlamına gelir yaptıkları işin arkasındalarsa.

21. yaşında NW3 şablonu var, hızla NW4'e gidiyorsun. Saç ekimi yaptırdığında önde saçların olacak ama orta/arka kısım dökülecek. Doğal olmayan bir görüntü oluşacak.

Malesef hem senin yaşında ve senin agresif tip dökülmende hem fin kullanmayayım hem gür saçlarım olsun hem de dökülmem dursun diye bir yol yok. Keşke olsa.

Bilmiyorum isterim kullanmayı ileride çocuk olmaz konusu konuşuyorlar menide sivilasma kullansam 5-6 ay anca kullanırım ondan sonra askerlik var askerde izin vermezler diye düşünüyorum

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 01 Mart 2026, 16:37:03 »
Reçete ile satılan bir ilaçtır ve prostat büyümesinde de kullanılır. Reçeteli hiçbir ilaca yasak koyamazlar.
Bir de yok şunu söylüyorlar yok bunu diyorlar demektense kendin yabancı kaynaklardan/doktorlardan çeviri vasıtasıyla araştırsan daha iyi edersin. Bir sürü kaynak ve bilimsel çalışma var. Saç ekimi yaptırmamış olsan kullanma istersen derdim çok çok doğal bir şekilde kel kalırdın milyonlarca insan gibi ama saç ekimi yaptırdığın anda artık bir yolu seçmiş oldun.

Fırat66363636

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 01 Mart 2026, 16:52:31 »
Reçete ile satılan bir ilaçtır ve prostat büyümesinde de kullanılır. Reçeteli hiçbir ilaca yasak koyamazlar.
Bir de yok şunu söylüyorlar yok bunu diyorlar demektense kendin yabancı kaynaklardan/doktorlardan çeviri vasıtasıyla araştırsan daha iyi edersin. Bir sürü kaynak ve bilimsel çalışma var. Saç ekimi yaptırmamış olsan kullanma istersen derdim çok çok doğal bir şekilde kel kalırdın milyonlarca insan gibi ama saç ekimi yaptırdığın anda artık bir yolu seçmiş oldun.
askerliği bitirdikten sonra deniycem heralde birde D vitamini eksiligimde mevcut benim ondan da bağlantılı olabilirmi sakalım dökülüyor vücudumdaki kıllar falan kaşlar vs

Facebook Twitter Instagram