Gönderen Konu: Sizce 3.bir ekim yaptırmalı mıyım?  (Okunma sayısı 16 defa)

TallDuncan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sizce 3.bir ekim yaptırmalı mıyım?
« : Bugün, 16:50:22 »
Herkese iyi forumlar. Saçım daha lisedeyken 16 yaşlarında çok agresif bir şekilde dökülmeye başladı. Hemen doktora gittim hormon testide dahil bir sürü test yapıldı ve işin en sonunda bu genetik dökülme dediler. Sprey,hap(vitamin),şampuan bu üçüne aynı anda başladım ama kendi araştırmalarım sonucu en kesin çözümün ekim olduğunu fark ettim. 18 olur olmaz saç ektirdim. Biraz daha bekle kendi saçların dökülecek vs dediler ama saç gençken lazım dedim. Birkaç yıl sonra 22-23 gibi ikinci ekimi yaptırdım. Saçlarım şu şekilde.

Saçımı kısa kestirince bu şekilde gözüküyor.

Açıkcası az çok memnunum. Anadan doğma bir şey beklemiyorum. Toplam 6000 greft ekildi. İkinci ekimde sakal da kullanıldı arkalara. Saç uzunken açıklıklar kapanıyor ama çok uzatınca önler çok seyrek duruyor. Bu fotoğraftaki gibi.

Şu an üniversite okuyorum. İş hayatına atılmadan son kez önlere bir parmak sıklaştırma yaptırmak ve arkalara da sakaldan ektirmek istiyorum. Donör bölgem aşağıdaki resimlerde hepsini bu yıl çektim sizce 3.bir ekim yaptırmalı mıyım?

3.bir ekim yaptırırsam arkaları uzun kullanmaya başlarım sorun olmaz gibi geliyor.

Facebook Twitter Instagram