Gönderen Konu: LİFEHAİR ŞAHİN ÇELİK 3200 GREFT SAÇ EKİMİ?  (Okunma sayısı 72 defa)

adstrator

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar Merhaba,Bundan 11.gün önce Ankara LifeHair Şahin Çelik Hocada Saç ekimi gerçekleştirdim.Süreç gayet iyiydi ilgi alaka güzeldi.Yaş 24 ön tarafların ekim öncesi,ekim günü ve kabuk dökümü sonrası fotoğrafları ekledim.Donör bölgemin çok kuvvetli olduğu söylendi isteğe bağlı onuda atabilirim. Şuanda süreçten erken olsada memnunum bir sıkıntı yaşamadım nekroz vs. Ön çizgimde küçüklüğümden beri bu şekilde gerideydi, doğal bir çalışma olduğunu düşünüyorum.Sizinde yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi merak ediyorum Teşekkürler.

adstrator

• Yeni üye
  • *
Ynt: 3200 GREFT SAÇ EKİMİ?
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2026, 20:52:57 »
KABUK DÖKÜMÜNDEN SONRA

adstrator

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2026, 20:53:39 »
EKİM ÖNCESİ AÇIKLIK KAPATAN KISIMLAR ARKADAN GELEN SAÇLAR.

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2026, 21:02:50 »
başlığa yaz lütfen şahin beyin adını şimdi bende onun bir konusuna yprum yaptım inanılmaz güzel bir sonuç olmuş sende incele moral olur :)

senin saç ekiminde harika görünüyor kabuk sonrası görüntü harika duruyor çok sağlıklı süper bir saç ekimi destek olarak ne kullanacaksın ?

adstrator

• Yeni üye
  • *
Ynt: LİFEHAİR ŞAHİN ÇELİK 3200 GREFT SAÇ EKİMİ?
« Yanıtla #4 : 05 Mart 2026, 21:09:07 »
Solgar E vitamini
Solgar Saw Palmetto (DHT üzerindeki etkisini araştırarak başladım.)
Hocanın verdiği Evocapil Kapsül (İçerisinde Biotin,Selenyum vs mevcut.)
Ocean Folik Asit
D vitamini D-Colefor haftada iki kez
Nutraxin Magnezyum
Omega 3

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Mart 2026, 21:27:04 »
24 yaşında aktif dökülmenizin devam ettiğini sanıyorum bir de agresif görünüyor o yüzden saw palmetto yeterli gelmeyebilir. Elbette kliniğinizle görüşebilirsiniz takviyiyle ilgili. Geçmiş olsun.

Bir de detaylı öncesi resimlerini eklemeniz daha sağlıklı yorum imkanı verecektir.
« Son Düzenleme: 05 Mart 2026, 21:35:20 Gönderen: Yusuf33 »

adstrator

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 05 Mart 2026, 21:43:11 »
En detaylı öncesinden kendim çektiğim bunu buldum. :-\
Ama merkezden isterim.
Finasterid vs. çok araştırdım ama emin olamadım. Araştıracağım.

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Mart 2026, 21:49:28 »
Bu tarz erken yaşta ekimlerde gelecekte dökülme de olacağı için sürekli bir kovalamaca olabilir. Saç dökülecek sen ektireceksin o dökülecek sen tekrar ektireceksin. Sonunda donör alanın yeterli gelirse sorun olmaz. Bu hususu elbette doktorla görüşmeniz gerekir ben sadece okuduklarımdan yardımcı olmaya çalışıyorum. Ekimin hayırlı olsun.

adstrator

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 05 Mart 2026, 21:52:32 »
Donör alanım şuan için en azından baya kalın ve sık ikili üçlü greftlerin baya olduğunu söylemişlerdi.Evet sanırım söylediğinizde haklısınız ama birazda bu yaşları bu görüntüde geçirmek beni rahatsız ettiğinden yaptırdım.Gerisini artık göze alacağım mecburen.Sizce Planlama,Sıklık,Saçların yönü vs nasıl?

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Mart 2026, 21:55:00 »
Ön çizgin güzel. 3200 greft bu yaşta ve medikal terapi istemediğin için yüksek olabilir. Detaylı resimler olmadığı için kısıltı yorum yapabilirim ama sanki verteks bölgende de minyatürleşmeler mevcut.

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Mart 2026, 23:01:44 »
hayırlı olmasını dilerim çok kaliteli bir saç ekimi olmuş hele kabuk sonrası harika duruyor ön çizginiz sıklığınız greft yönleri

Facebook Twitter Instagram