Yaşını bilmiyorum ama saç ekimi son çaren olmadıkça girme. 4000 greft gibi bir ekim büyük bir ekim ki zaten şu an bu kadar büyük bir açıklığın yok. Unutma, bunun 30'lu, 40'lı yaşları da var ve inan bana saçı o yaşlarda da isteyeceksin. Oyun planını uzun döneme göre kurman gerekir. Fin'e rağmen dökülmem devam ediyor demişsin demek ki ileri yaşlara rezerv bırakman gerekir.
Yaşın ilerledikçe şakak dökülmelerin, verteks seyrelmelerin sana normal gelecek. Yaş aldıkça erkeklerin çoğu bunu deneyimliyor zaten. Ne zaman ki artık ciddi bir açıklık (önün tamamına yakının gitmesi ya da arkadaki verteks açıklığı çok büyük olur) o zaman ekim değerlendir.
Şu an ekim düşünme. Mevcut olanı korumaya odaklan bunu da doktor kontrolünde yap. Doktora minoxidil sorabilirsin (oral ya da topikal)
Not : Sağlıklı bir insanda ortalama yanlış hatırlamıyorsam 6.000-8.000 SAÇ grefti alınabilir donöre zarar vermeden. Bu donörü bu yaşta yarısını alman doğru olmayabilir. Sonra malesef yan yakıla sakal donörü yapmaya çalışanlar oluyor hatta göğüsten de alın diyen gördüm

Not 2 : Kendi konumda mevcut. 30 yaşındayım tepem hafif açık ve şakaklardan hafif gitmiş durumda. (Şu an NW2-3 arası gibiyim) Hiç rahatsız olmuyorum. 20 yaşlarında olsam belki üzerdi ama yaş aldıkça normal geldi.